Εγχειρίδιο Vango Trek Tarp Σκηνή

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Vango Trek Tarp Σκηνή σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 7 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

TENT PITCHING INSTRUCTIONS TREK TARP
Option 1
Option 2
Option 3
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.25 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Vango Trek Tarp Σκηνή βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Vango Trek Tarp Σκηνή?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Vango Trek Tarp Σκηνή. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Vango Trek Tarp Σκηνή σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Vango. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Vango Trek Tarp Σκηνή σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Vango
Μοντέλο Trek Tarp
Κατηγορία Σκηνές
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 0.25 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Vango Σκηνές
Περισσότερα εγχειρίδια του Σκηνές

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Vango Trek Tarp Σκηνή

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να αποθηκεύσω τη σκηνή μου όταν είναι βρεγμένη; Επαληθεύτηκε

Μόνο για πολύ μικρές χρονικές περιόδους. Όταν μια σκηνή αποθηκεύεται όταν είναι βρεγμένη για μια εβδομάδα ή περισσότερο, μπορεί να πάρει μούχλα. Αυτό είναι επιβλαβές για τη σκηνή σας και πιθανώς για την υγεία σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (389) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να εμποτίσω μια σκηνή; Επαληθεύτηκε

Πετάξτε τη σκηνή, καθαρίστε το πανί και αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε τον παράγοντα εμποτισμού στο πανί με ψεκαστήρα φυτού ή άλλο σπρέι. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε κυλινδρικό χρωστήρα ή πινέλο. Το πανί πρέπει να κορεστεί πλήρως με τον παράγοντα εμποτισμού. Περιποιηθείτε επίσης το εσωτερικό της σκηνής. Καθαρίστε σχολαστικά τυχόν παράθυρα με ένα υγρό πανί. Μην αφήνετε τον παράγοντα εμποτισμού να στεγνώσει πάνω του. Αφήστε το πανί να στεγνώσει πλήρως. Επαναλάβετε τη θεραπεία εάν χρειάζεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (292) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να επισκευάσω μόνος μου ένα δάκρυ ή τρύπα στον καμβά της σκηνής μου; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν ειδικά κομμάτια αυτοκόλλητων μπαλωμάτων που διατίθενται για συνθετικούς καμβάδες σκηνών. Κολλήστε ένα από αυτά τα μπαλώματα και στις δύο πλευρές της τρύπας ή σχίστε. Για καμβάδες βαμβακερών σκηνών ή καμβάδες σκηνών μικτού υλικού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μπαλώματα στα οποία μπορείτε να σιδερώσετε. Αυτό θα απαιτήσει σίδερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (223) Διαβάστε περισσότερα

Το φερμουάρ της σκηνής μου δεν θα λειτουργεί ομαλά, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Όταν το φερμουάρ λειτουργεί ομαλά, χρησιμοποιήστε ξηρό σπρέι PTFE ή ψεκασμό σιλικόνης. Μην ψεκάζετε πάνω στο πανί και μην ψεκάζετε προληπτικά για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (162) Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν σταγόνες νερού στο εσωτερικό της σκηνής, αυτό σημαίνει ότι διαρρέει; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτό είναι πιθανώς συμπύκνωση. Βεβαιωθείτε ότι η σκηνή αερίζεται σωστά για να διατηρείται η συμπύκνωση στο ελάχιστο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (135) Διαβάστε περισσότερα

Ποια μανταλάκια σκηνών είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν για ποιες επιφάνειες; Επαληθεύτηκε

Σε λιβάδια ή δασικές επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημικυκλικούς ή πλαστικούς γόμφους. Σε βραχώδεις επιφάνειες πρέπει να χρησιμοποιήσετε μανταλάκια. Σε πήλινες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημικυκλικούς, πλαστικούς ή καθολικούς γόμφους. Σε επιφάνειες με χαλίκι χρειάζεστε ημικυκλικούς ή καθολικούς γόμφους και στην άμμο πρέπει να χρησιμοποιείτε ξύλινους γόμφους.

Αυτό ήταν χρήσιμο (110) Διαβάστε περισσότερα

Ο παράγοντας εμποτισμού αφήνει λευκούς λεκέδες ή μια λευκή ομίχλη στο ύφασμα της σκηνής, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε

Εάν το αντιδραστήριο αφήνει μια λευκή ομίχλη ή λευκούς λεκέδες στο ύφασμα της σκηνής, αυτό σημαίνει ότι έχετε εφαρμόσει περισσότερο παράγοντα εμποτισμού σε αυτές τις περιοχές. Αυτό δεν είναι επιβλαβές και οι λεκέδες συχνά εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Δεν συνιστάται η χρήση λιγότερου παράγοντα εμποτισμού για την πρόληψη λεκέδων. Το ύφασμα πρέπει να είναι πλήρως κορεσμένο με τον παράγοντα εμποτισμού για να δώσει καλά αποτελέσματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (102) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Vango Trek Tarp Σκηνή

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες