Εγχειρίδια για Σκηνές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Σκηνές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να αποθηκεύσω τη σκηνή μου όταν είναι βρεγμένη; Επαληθεύτηκε
Μόνο για πολύ μικρές χρονικές περιόδους. Όταν μια σκηνή αποθηκεύεται όταν είναι βρεγμένη για μια εβδομάδα ή περισσότερο, μπορεί να πάρει μούχλα. Αυτό είναι επιβλαβές για τη σκηνή σας και πιθανώς για την υγεία σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (225)
Πώς μπορώ να εμποτίσω μια σκηνή; Επαληθεύτηκε
Πετάξτε τη σκηνή, καθαρίστε το πανί και αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε τον παράγοντα εμποτισμού στο πανί με ψεκαστήρα φυτού ή άλλο σπρέι. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε κυλινδρικό χρωστήρα ή πινέλο. Το πανί πρέπει να κορεστεί πλήρως με τον παράγοντα εμποτισμού. Περιποιηθείτε επίσης το εσωτερικό της σκηνής. Καθαρίστε σχολαστικά τυχόν παράθυρα με ένα υγρό πανί. Μην αφήνετε τον παράγοντα εμποτισμού να στεγνώσει πάνω του. Αφήστε το πανί να στεγνώσει πλήρως. Επαναλάβετε τη θεραπεία εάν χρειάζεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (129)
Μπορώ να επισκευάσω μόνος μου ένα δάκρυ ή τρύπα στον καμβά της σκηνής μου; Επαληθεύτηκε
Υπάρχουν ειδικά κομμάτια αυτοκόλλητων μπαλωμάτων που διατίθενται για συνθετικούς καμβάδες σκηνών. Κολλήστε ένα από αυτά τα μπαλώματα και στις δύο πλευρές της τρύπας ή σχίστε. Για καμβάδες βαμβακερών σκηνών ή καμβάδες σκηνών μικτού υλικού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μπαλώματα στα οποία μπορείτε να σιδερώσετε. Αυτό θα απαιτήσει σίδερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (95)
Το φερμουάρ της σκηνής μου δεν θα λειτουργεί ομαλά, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Όταν το φερμουάρ λειτουργεί ομαλά, χρησιμοποιήστε ξηρό σπρέι PTFE ή ψεκασμό σιλικόνης. Μην ψεκάζετε πάνω στο πανί και μην ψεκάζετε προληπτικά για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (69)
Υπάρχουν σταγόνες νερού στο εσωτερικό της σκηνής, αυτό σημαίνει ότι διαρρέει; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό είναι πιθανώς συμπύκνωση. Βεβαιωθείτε ότι η σκηνή αερίζεται σωστά για να διατηρείται η συμπύκνωση στο ελάχιστο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (60)
Ποια μανταλάκια σκηνών είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν για ποιες επιφάνειες; Επαληθεύτηκε
Σε λιβάδια ή δασικές επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημικυκλικούς ή πλαστικούς γόμφους. Σε βραχώδεις επιφάνειες πρέπει να χρησιμοποιήσετε μανταλάκια. Σε πήλινες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημικυκλικούς, πλαστικούς ή καθολικούς γόμφους. Σε επιφάνειες με χαλίκι χρειάζεστε ημικυκλικούς ή καθολικούς γόμφους και στην άμμο πρέπει να χρησιμοποιείτε ξύλινους γόμφους.

Αυτό ήταν χρήσιμο (57)
Ο παράγοντας εμποτισμού αφήνει λευκούς λεκέδες ή μια λευκή ομίχλη στο ύφασμα της σκηνής, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Εάν το αντιδραστήριο αφήνει μια λευκή ομίχλη ή λευκούς λεκέδες στο ύφασμα της σκηνής, αυτό σημαίνει ότι έχετε εφαρμόσει περισσότερο παράγοντα εμποτισμού σε αυτές τις περιοχές. Αυτό δεν είναι επιβλαβές και οι λεκέδες συχνά εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Δεν συνιστάται η χρήση λιγότερου παράγοντα εμποτισμού για την πρόληψη λεκέδων. Το ύφασμα πρέπει να είναι πλήρως κορεσμένο με τον παράγοντα εμποτισμού για να δώσει καλά αποτελέσματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (56)