Εγχειρίδια για Body Sculpture Ελλιπτικά μηχανήματα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Body Sculpture Ελλιπτικά μηχανήματα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός cross trainer με το σφόνδυλο μπροστά ή πίσω; Επαληθεύτηκε
Οι εγκάρσιοι εκπαιδευτές που έχουν το σφόνδυλο στην πλάτη είναι συχνά μικρότεροι. Σε αυτούς τους cross trainers μπορείτε επίσης να κάνετε γενικά μικρότερα βήματα. Όταν το σφόνδυλο είναι μπροστά, το cross trainer είναι γενικά μεγαλύτερο και σας επιτρέπει να κάνετε μεγαλύτερα βήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (144)
Ποιοι μύες εκπαιδεύονται κατά τη χρήση ενός cross trainer; Επαληθεύτηκε
Όταν χρησιμοποιείτε σωστά ένα cross trainer εκπαιδεύετε σχεδόν όλους τους μυς. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης χρησιμοποιείτε τους μυς της πλάτης, του ώμου, του βραχίονα, της κοιλιάς, της γλουτιαίας και των ποδιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (135)
Η χρήση ενός cross trainer είναι αγχωτική για τα γόνατά μου; Επαληθεύτηκε
Όχι. Κατά τη διάρκεια της άσκησης τα πόδια σας παραμένουν στα πεντάλ και κάνετε ομαλές κινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν ασκείται δύναμη στα γόνατα, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το τρέξιμο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109)