Εγχειρίδια για Τηλεοράσεις LED

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Τηλεοράσεις LED για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να συνδέσω ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης στην τηλεόρασή μου; Επαληθεύτηκε

Για να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης, χρειάζεστε τον αριθμό μοντέλου και το εμπορικό σήμα του τηλεχειριστηρίου και της τηλεόρασης. Υπάρχει μια λίστα κωδικών για μάρκες και αριθμούς μοντέλων στο εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4556) Διαβάστε περισσότερα

Θέλω να συνδέσω ένα ηχείο στην τηλεόραση LED με HDMI, σε ποια θύρα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Επαληθεύτηκε

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θύρα HDMI-ARC, η οποία είναι ειδικά κατασκευασμένη για τη σύνδεση εξοπλισμού ήχου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2084) Διαβάστε περισσότερα

Έχει σημασία σε ποια θύρα HDMI συνδέω τη συσκευή μου; Επαληθεύτηκε

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να συνδέσετε μια συσκευή όπως μια συσκευή αναπαραγωγής blu-ray ή μια κονσόλα παιχνιδιών σε οποιαδήποτε θύρα HDMI. Στη συνέχεια, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιλέγοντας το αντίστοιχο κανάλι HDMI στην τηλεόρασή σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (988) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να μετρήσω τις ίντσες της τηλεόρασης LED μου; Επαληθεύτηκε

Η μέτρηση των ιντσών στην τηλεόραση LED γίνεται με τη μέτρηση της διαγώνιας απόστασης μεταξύ, για παράδειγμα, της άνω αριστεράς γωνίας και της κάτω δεξιάς γωνίας της οθόνης (όχι της άκρης). Μια ίντσα ισούται με 2,54 εκατοστά, οπότε όταν μετράτε 99 εκατοστά, αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση LED σας είναι 39 ίντσες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (862) Διαβάστε περισσότερα

Θα λειτουργεί επίσης το τηλεχειριστήριο μου σε άλλα τηλεοπτικά μοντέλα της ίδιας μάρκας; Επαληθεύτηκε

Συχνά, ένα τηλεχειριστήριο μιας τηλεόρασης λειτουργεί επίσης σε παρόμοια μοντέλα της ίδιας μάρκας. Ωστόσο, είναι ασυνήθιστο να λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα αυτής της μάρκας. Τα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης είναι πιο κατάλληλα για αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (500) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ LCD και LED; Επαληθεύτηκε

Και οι δύο τεχνικές χρησιμοποιούν μια οθόνη LCD που δεν εκπέμπει καθόλου φως. Η διαφορά είναι στον φωτισμό πίσω από την οθόνη. Με οθόνες LCD, αυτό γίνεται από CCFL (λαμπτήρας φθορισμού ψυχρής καθόδου) και το LED χρησιμοποιεί φώτα LED.

Αυτό ήταν χρήσιμο (450) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να επιδιορθώσω ένα νεκρό εικονοστοιχείο; Επαληθεύτηκε

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός νεκρού pixel και ενός κολλημένου pixel. Ένα κολλημένο εικονοστοιχείο εξακολουθεί να είναι χρωματισμένο και μπορεί να διορθωθεί εφαρμόζοντας ελαφριά πίεση ακριβώς πάνω στο εικονοστοιχείο μέχρι να αποκατασταθεί. Ένα νεκρό εικονοστοιχείο είναι πάντα μαύρο ή άσπρο και δεν μπορεί να επισκευαστεί από εσάς.

Αυτό ήταν χρήσιμο (375) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το HDMI; Επαληθεύτηκε

Το HDMI σημαίνει High-Definition Multimedia Interface. Το HDMI είναι μια σύνδεση για την αποστολή βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας από τη μία συσκευή στην άλλη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (332) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η αναλογία αντίθεσης; Επαληθεύτηκε

Η αναλογία αντίθεσης δείχνει πόσο μακριά είναι το λευκότερο από το πιο μαύρο. Ένας λόγος αντίθεσης για παράδειγμα 400: 1 σημαίνει ότι το πιο μαύρο μαύρο στην οθόνη είναι 400 φορές πιο σκοτεινό από το λευκό. Η υψηλή αναλογία αντίθεσης συμβάλλει στην ευκρίνεια της εικόνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (306) Διαβάστε περισσότερα

Γιατί υπάρχουν γράμματα δίπλα στους αριθμούς στο τηλεχειριστήριο; Επαληθεύτηκε

Ορισμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης ενδέχεται να απαιτούν την εισαγωγή γραμμάτων. Υπάρχουν συνήθως τρία γράμματα ή άλλοι χαρακτήρες σε ένα κουμπί. Όταν απαιτείται εισαγωγή γραμμάτων, μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί μία φορά για το πρώτο γράμμα, να πατήσετε δύο φορές για το δεύτερο γράμμα και να πιέσετε 3 φορές για το τρίτο γράμμα. Με αυτόν τον τρόπο, το κείμενο μπορεί να γραφτεί με έναν ελάχιστο αριθμό κουμπιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (299) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η βέλτιστη απόσταση προβολής για την τηλεόρασή μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά κατά κανόνα η βέλτιστη απόσταση προβολής είναι περίπου 3 φορές το μέγεθος της διαγώνιας οθόνης της τηλεόρασης. Για μια τηλεόραση 60 ιντσών (152 εκατοστά) η βέλτιστη απόσταση θέασης θα ήταν 180 ίντσες ή περίπου 4,5 μέτρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (298) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να καθαρίσω σωστά την τηλεόραση LED; Επαληθεύτηκε

Απενεργοποιήστε την τηλεόραση και σκουπίστε τη σκόνη και τη βρωμιά από την οθόνη με ένα πανί μικροϊνών. Μην χρησιμοποιείτε χαρτί, αυτό μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση ή ενδέχεται να προκαλέσετε ζημιά στα pixel. Χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο απορρυπαντικό ή φτιάξτε ένα αναμειγνύοντας 1 μέρος ξίδι με 1 μέρος νερό. Βρέξτε το πανί με το απορρυπαντικό και καθαρίστε την οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το πανί δεν είναι πολύ υγρό. Αφαιρέστε τους λεκέδες με περιστρεφόμενες κινήσεις. Στεγνώστε την οθόνη με ένα δεύτερο πανί μικροϊνών για να αποφύγετε ρίγες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (298) Διαβάστε περισσότερα