Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 6 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

IAN 277389
KETTLE SWKS 2400 F2
KETTLE
Operating instructions
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΝΕΡΟΥ
Οδηүίες χρήσης
WASSERKOCHER
Bedienungsanleitung
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.36 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το SilverCrest. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα SilverCrest
Μοντέλο IAN 277389
Κατηγορία Βραστήρες
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 0.36 MB

Όλα τα εγχειρίδια για SilverCrest Βραστήρες
Περισσότερα εγχειρίδια του Βραστήρες

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3353) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το κόσκινο στο βραστήρα μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό γίνεται για να πιάσετε τυχόν χαλαρά ασβεστολιθικά που ενδέχεται να έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (401) Διαβάστε περισσότερα

Ο βραστήρας δεν τελειώνει και συνεχίζει να βράζει, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Σε πολλές περιπτώσεις το καπάκι του βραστήρα δεν είχε κλείσει σωστά. Εάν αφήσει τη θερμότητα να διαφύγει, ο βραστήρας θα συνεχίσει να βράζει. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή με έναν μηχανικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (265) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βράσω λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε

Όχι. Όταν βράζει λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού, ο αισθητήρας θερμοκρασίας ενδέχεται να δυσλειτουργεί. Αυτό μπορεί να αποτρέψει το σβήσιμο του βραστήρα στο σημείο βρασμού, με αποτέλεσμα πιθανώς επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (116) Διαβάστε περισσότερα

Είναι αποτελεσματικό να γεμίζετε ένα βραστήρα με ζεστό νερό από τη βρύση; Επαληθεύτηκε

Όχι. Για να πάρετε ζεστό νερό στη βρύση, συχνά απαιτείται να αφήσετε πρώτα κρύο νερό, το οποίο θα χαθεί. Επίσης, οι σωλήνες θα γεμίσουν την ίδια ποσότητα ζεστού νερού που δεν θα χρησιμοποιηθεί και θα κρυώσουν, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια ενέργειας. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να γεμίσετε έναν βραστήρα με κρύο νερό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (75) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βράσω περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε

Όχι. Όταν βράζει περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού, ο βραστήρας μπορεί να ξεχειλίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (69) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 277389 Βραστήρας

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες