Εγχειρίδια για SilverCrest Βραστήρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα SilverCrest Βραστήρες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3353) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το κόσκινο στο βραστήρα μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό γίνεται για να πιάσετε τυχόν χαλαρά ασβεστολιθικά που ενδέχεται να έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (401) Διαβάστε περισσότερα

Ο βραστήρας δεν τελειώνει και συνεχίζει να βράζει, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Σε πολλές περιπτώσεις το καπάκι του βραστήρα δεν είχε κλείσει σωστά. Εάν αφήσει τη θερμότητα να διαφύγει, ο βραστήρας θα συνεχίσει να βράζει. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή με έναν μηχανικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (265) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βράσω λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε

Όχι. Όταν βράζει λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού, ο αισθητήρας θερμοκρασίας ενδέχεται να δυσλειτουργεί. Αυτό μπορεί να αποτρέψει το σβήσιμο του βραστήρα στο σημείο βρασμού, με αποτέλεσμα πιθανώς επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (116) Διαβάστε περισσότερα

Είναι αποτελεσματικό να γεμίζετε ένα βραστήρα με ζεστό νερό από τη βρύση; Επαληθεύτηκε

Όχι. Για να πάρετε ζεστό νερό στη βρύση, συχνά απαιτείται να αφήσετε πρώτα κρύο νερό, το οποίο θα χαθεί. Επίσης, οι σωλήνες θα γεμίσουν την ίδια ποσότητα ζεστού νερού που δεν θα χρησιμοποιηθεί και θα κρυώσουν, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια ενέργειας. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να γεμίσετε έναν βραστήρα με κρύο νερό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (75) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βράσω περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε

Όχι. Όταν βράζει περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού, ο βραστήρας μπορεί να ξεχειλίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (69) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 321586 Βραστήρας
Nellie Vanlier-Derikx 17-05-2024
Έχασε το εγχειρίδιο! Θα μπορούσατε να το προωθήσετε;


(Μεταφράστηκε από την Google)
SilverCrest IAN 321586 Βραστήρας