Εγχειρίδια για Aprilia Σκούτερ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Aprilia Σκούτερ για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το σκούτερ μου σταματά να τρέχει ενώ οδηγώ, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων σέρβις, η βαλβίδα του σκούτερ πρέπει να ελέγχεται και να τοποθετείται σωστά. Εάν αυτό δεν συμβεί σωστά ή καθόλου, το σκούτερ μπορεί να υπερθερμανθεί λόγω κακής καύσης καυσίμου. Τοποθετήστε σωστά τα δοχεία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (566) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η σωστή πίεση των ελαστικών για ένα σκούτερ; Επαληθεύτηκε

Ένα ελαστικό σκούτερ πρέπει να φουσκώνει αρκετά σκληρά. Η ακριβής πίεση μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε σκούτερ και μάρκα, αλλά γενικά είναι καλό να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 2,1 bar για το μπροστινό ελαστικό και 2,5 bar για το πίσω ελαστικό. Η ιδανική πίεση υποδεικνύεται συχνά στο ελαστικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (479) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Aprilia Scarabeo 250 i.e. (2010) Σκούτερ
Ryszard Bazarnik 02-11-2021
Mam APRIILLA Scarbeo i podczas jazdy przepalił sie bezpiecznik ( Sicherung (2) - 15 A. Kolejno przepaliły mi się 3 bezpieczniki. Czytam, co moze byc powodem; 1. Regulator napięcia do przeuchkaawy 2. Wryski 3. światła hamowania/startu. Prosze o schemat elektryczny


(Μεταφράστηκε από την Google)
Aprilia Scarabeo 250 i.e. (2010) Σκούτερ