Εγχειρίδια για Σκούτερ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Σκούτερ για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το σκούτερ μου σταματά να τρέχει ενώ οδηγώ, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων σέρβις, η βαλβίδα του σκούτερ πρέπει να ελέγχεται και να τοποθετείται σωστά. Εάν αυτό δεν συμβεί σωστά ή καθόλου, το σκούτερ μπορεί να υπερθερμανθεί λόγω κακής καύσης καυσίμου. Τοποθετήστε σωστά τα δοχεία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (643) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η σωστή πίεση των ελαστικών για ένα σκούτερ; Επαληθεύτηκε

Ένα ελαστικό σκούτερ πρέπει να φουσκώνει αρκετά σκληρά. Η ακριβής πίεση μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε σκούτερ και μάρκα, αλλά γενικά είναι καλό να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 2,1 bar για το μπροστινό ελαστικό και 2,5 bar για το πίσω ελαστικό. Η ιδανική πίεση υποδεικνύεται συχνά στο ελαστικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (509) Διαβάστε περισσότερα