Εγχειρίδιο NUK LUNA Θήλαστρο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για NUK LUNA Θήλαστρο; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 10.23 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το NUK LUNA Θήλαστρο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν NUK;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Είναι δυνατή η χρήση αντλίας μαστού από δεύτερο χέρι; Επαληθεύτηκε
Εάν είναι δυνατόν να απολυμάνετε τα μέρη από τα οποία περνά το γάλα, για παράδειγμα με το βρασμό, τότε είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε μια αντλία μαστού από δεύτερο χέρι. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν είναι υγιεινό και δεν συνιστάται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)
Πόσο καιρό μπορώ να αποθηκεύσω το μητρικό γάλα; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το πού το αποθηκεύετε. Σε θερμοκρασία δωματίου θα διαρκέσει 5-10 ώρες. Στο ψυγείο το γάλα μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο ​​για έως 5 ημέρες ή έως και 3 μήνες στον καταψύκτη. Σε έναν καταψύκτη το μητρικό γάλα θα παραμείνει φρέσκο ​​για 3-6 μήνες. Μετά τη θέρμανση του γάλακτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 1 ώρα. Εάν το γάλα μυρίζει ξινό, είναι ίσως καλύτερο να μην το χρησιμοποιείτε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας μαστού με ένα ανοιχτό και κλειστό σύστημα; Επαληθεύτηκε
Με αντλίες μαστού με κλειστό σύστημα, το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με τον μηχανισμό και ρέει απευθείας στη δεξαμενή. Με ένα ανοιχτό σύστημα το γάλα ρέει μέσω της αντλίας στήθους και στη συνέχεια στη δεξαμενή. Επομένως, ένα κλειστό σύστημα είναι πιο υγιεινό και απαιτεί λιγότερο καθαρισμό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από NUK.