Εγχειρίδια για Θήλαστρα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Θήλαστρα για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Είναι δυνατή η χρήση αντλίας μαστού από δεύτερο χέρι; Επαληθεύτηκε

Εάν είναι δυνατόν να απολυμάνετε τα μέρη από τα οποία περνά το γάλα, για παράδειγμα με το βρασμό, τότε είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε μια αντλία μαστού από δεύτερο χέρι. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν είναι υγιεινό και δεν συνιστάται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (54) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καιρό μπορώ να αποθηκεύσω το μητρικό γάλα; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το πού το αποθηκεύετε. Σε θερμοκρασία δωματίου θα διαρκέσει 5-10 ώρες. Στο ψυγείο το γάλα μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο ​​για έως 5 ημέρες ή έως και 3 μήνες στον καταψύκτη. Σε έναν καταψύκτη το μητρικό γάλα θα παραμείνει φρέσκο ​​για 3-6 μήνες. Μετά τη θέρμανση του γάλακτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 1 ώρα. Εάν το γάλα μυρίζει ξινό, είναι ίσως καλύτερο να μην το χρησιμοποιείτε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (20) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας μαστού με ένα ανοιχτό και κλειστό σύστημα; Επαληθεύτηκε

Με αντλίες μαστού με κλειστό σύστημα, το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με τον μηχανισμό και ρέει απευθείας στη δεξαμενή. Με ένα ανοιχτό σύστημα το γάλα ρέει μέσω της αντλίας στήθους και στη συνέχεια στη δεξαμενή. Επομένως, ένα κλειστό σύστημα είναι πιο υγιεινό και απαιτεί λιγότερο καθαρισμό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18) Διαβάστε περισσότερα