Εγχειρίδια για NUK Ενδοεπικοινωνίες μωρού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα NUK Ενδοεπικοινωνίες μωρού για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί το εύρος του συστήματος ενδοεπικοινωνίας του μωρού μου είναι μικρότερο από αυτό που περιγράφει το φυλλάδιο/εγχειρίδιο; Επαληθεύτηκε

Οι μάρκες τείνουν να δηλώνουν ένα εύρος που βασίζεται στη χρήση χωρίς εμπόδια όπως οι τοίχοι ή μια απόσταση που καλύπτει πολλούς ορόφους. Εάν το εύρος δεν είναι επαρκές, προσπαθήστε να τοποθετήσετε την οθόνη μωρού έτσι ώστε να έχει ελάχιστα εμπόδια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (657) Διαβάστε περισσότερα

Όταν ακούω το μωρό μου, ακούω καθαρά την αναπνοή, αλλά η οθόνη του μωρού δεν με αφήνει να το ακούσω. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Αυτό οφείλεται στην ευαισθησία της οθόνης μωρού. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ώστε να είναι πιο ευαίσθητες και να λαμβάνετε πιο ήσυχους ήχους.

Αυτό ήταν χρήσιμο (336) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο NUK Eco Control Video 550VD Ενδοεπικοινωνία μωρού
Francisco 29-01-2023
Συμβαίνει και σε μένα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι. Παρακαλώ βοηθήστε


(Μεταφράστηκε από την Google)
NUK Eco Control Video 550VD Ενδοεπικοινωνία μωρού
Εγχειρίδιο NUK Eco Control Video 550VD Ενδοεπικοινωνία μωρού
Ali Zaman 30-01-2022
Πρόσφατα αγόρασα το baby monitor NUK. Στην ίδια την οθόνη, η οθόνη είναι τυχαία κενή κάθε λίγα λεπτά. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί να διορθωθεί;


(Μεταφράστηκε από την Google)
NUK Eco Control Video 550VD Ενδοεπικοινωνία μωρού