Εγχειρίδιο Nikon SB-700 Φλας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Nikon SB-700 Φλας σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 1 συχνή ερώτηση, 3 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

SB
-
700
Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης
SB
-
700
Φλας Speedlight αυτόματης εστίασης
Gr
Gr
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.51 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Nikon SB-700 Φλας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Nikon SB-700 Φλας?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Nikon SB-700 Φλας. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

alfredo fumagalli 04-09-2021
Έχω το πρόβλημα ότι δεν μπορώ πλέον να βρω το αυθεντικό εγχειρίδιο του NIKON SB 700 FLASH, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (2) (Μεταφράστηκε από την Google)
[email protected] 04-09-2021
Αγόρασα τον φακό NIKON SB 700 πριν χρόνια αλλά δεν βρίσκω πια το αρχικό εγχειρίδιο, το έχασα; μου το έκλεψαν; Πέταξα το σπίτι στον αέρα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το ξαναβρώ, πώς μπορώ να πάρω ένα έστω και λογικά πληρώνοντάς το.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1) (Μεταφράστηκε από την Google)
Daniela Paixao 21-06-2021
σσ.σ

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Nikon SB-700 Φλας σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Nikon. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Nikon SB-700 Φλας σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Nikon
Μοντέλο SB-700
Κατηγορία Φλας
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 2.51 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Nikon Φλας
Περισσότερα εγχειρίδια του Φλας

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Nikon SB-700 Φλας

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός οδηγού; Επαληθεύτηκε

Ο αριθμός οδηγού υποδεικνύει τη μέγιστη ποσότητα φωτός φλας που μπορεί να παράγει το φλας. Ένας υψηλότερος αριθμός σημαίνει ότι το θέμα μπορεί να φωτιστεί από μεγαλύτερη απόσταση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (134) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Nikon SB-700 Φλας

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες