Εγχειρίδιο Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 7 συχνές ερωτήσεις, 16 σχόλια και 7 ψήφους με μέση βαθμολογία προϊόντος 29/100. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

ned.is/cool116cwt
Air Cooler
With a 5 L water tank capacity, ionizer function and remote control
C O O L116 C W T
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 1.05 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό?
Ναι Όχι
29%
71%
7 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Riitta 21-06-2021
Nedis cool116cvt Οι οδηγίες είναι πολύ στενές και σε ορισμένα σημεία είναι ανορθόγραφες. Για παράδειγμα, πού βάζω τα κρύα τηγάνια όταν δεν μπορώ να τα βάλω στο δοχείο νερού. Μόνο μια μικρή τρύπα στη δεξαμενή για πλήρωση νερού. Και για αυτό έπρεπε να αγοράσω ένα τιμόνι / χοάνη .. Και τι συμβαίνει όταν πατάτε τη λειτουργία ψύξης cool on. Το νερό ανεβαίνει στο επάνω κατάστρωμα; Το κρύο σωρό μπαίνει σε αυτόν τον χώρο;;; Ελέγξτε το τμήμα συντήρησης του δοχείου νερού. Και τι γίνεται όταν ενεργοποιώ τον ιονιστή;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (72) (Μεταφράστηκε από την Google)
Maiju 04-07-2021
Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει το νερό στην κατάσταση από την οποία είναι βαλμένο, το βύσμα είναι είναι κλειστό και κατά τη λειτουργία ψύξης το νερό ανεβαίνει γρήγορα, πρέπει να απενεργοποιηθεί για να αποφευχθεί η πλημμύρα. Το τι μπορείτε να κάνετε για αυτό μόνοι σας δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο. Ή μια ελαττωματική συσκευή.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (27) (Μεταφράστηκε από την Google)
Pirpana 23-06-2021
Επίσης, θα χάσω οδηγίες για το πώς να τοποθετήσω τα δοχεία ψύξης σε μια δεξαμενή νερού; Και αυτή η τρύπα πλήρωσης νερού είναι πραγματικά δυστυχώς μικρή και δύσκολα να γεμίσει.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (26) Διαβάστε περισσότερα (Μεταφράστηκε από την Google)
Pipa 28-06-2021
Το ίδιο αναρωτιέμαι, πού τοποθετούνται αυτές οι κρύες μπάρες; Ας στραγγίξουμε το νερό και το βάλουμε εκεί και μετά απλά τσεκάρουμε "Δεν απαγορεύεται η χρήση νερού" .. όντως οδηγείτε τις οδηγίες.. Δεν μπορείτε να πάρετε φτηνά, αυτό έχει ήδη μάθει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (17) (Μεταφράστηκε από την Google)
Laura 17-06-2021
Είναι ασφαλές για χρήση αυτό το ψυγείο αέρα cool116 CWT της Nedis όταν αυτά τα καλώδια πάνε στο κάτω μέρος της δεξαμενής νερού;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (19) (Μεταφράστηκε από την Google)
Johanna 08-07-2021
Πού βάζω τα στοιχεία ψύξης; Αφαιρέστε το φίλτρο από το πίσω μέρος του ψυγείου και τοποθετήστε τα ψυκτικά στοιχεία στο δοχείο νερού Από την άλλη, βρήκα μια τέτοια απάντηση όταν ο ίδιος εξεπλάγην από την τοποθέτηση αυτών των κρύων λουλουδιών.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (13) (Μεταφράστηκε από την Google)

Loading…

Maiju 04-07-2021
Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει το νερό στην κατάσταση από την οποία είναι βαλμένο, το βύσμα είναι είναι κλειστό και κατά τη λειτουργία ψύξης το νερό ανεβαίνει γρήγορα, πρέπει να απενεργοποιηθεί για να αποφευχθεί η πλημμύρα. Το τι μπορείτε να κάνετε για αυτό μόνοι σας δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο. Ή μια ελαττωματική συσκευή.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (11) (Μεταφράστηκε από την Google)
Annette liljeberg 29-06-2022
Είναι ασφαλές για χρήση αυτό το ψυγείο αέρα Nedis cool116 CWT όταν αυτοί οι σωλήνες πάνε στο κάτω μέρος της δεξαμενής νερού; Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει το νερό στην κατάσταση από την οποία έχει ρυθμιστεί είναι η πρίζα είναι κλειστό και κατά την ψύξη το νερό ανεβαίνει γρήγορα, πρέπει να απενεργοποιηθεί για να αποφευχθεί η πλημμύρα. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο; και που βαζεις τα φυσιγγια ψυξης που εχει? ελπίζω σε απαντήσεις mv Annette malmö

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (8) (Μεταφράστηκε από την Google)
Markku Hopia 10-06-2023
πώς μπορώ να ανοίξω τις ψησταριές μπροστά;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (8) (Μεταφράστηκε από την Google)
Markku Hopia 10-06-2023
πώς να ανοίξετε τις γρίλιες μπροστά

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (7) (Μεταφράστηκε από την Google)
Juha 03-07-2021
Γεια σου, Πόσο καιρό είναι αρκετά αυτά τα 3 λίτρα νερού στη δεξαμενή του Nedis COOL113CWT για π.χ. χωρητικότητα 2; Y.t. [email protected]

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (6) (Μεταφράστηκε από την Google)
Kristiina 21-06-2023
Πώς βάζετε αυτές τις κρύες συσκευασίες στη δεξαμενή νερού; Ξέρει κανείς? Πες μου κι εμένα.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (4) (Μεταφράστηκε από την Google)
Laura 17-06-2021
Είναι ασφαλές για χρήση αυτό το ψυγείο αέρα cool116 CWT της Nedis όταν αυτά τα καλώδια πάνε στο κάτω μέρος της δεξαμενής νερού;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
Jens 16-07-2021
Πού μπορώ να βρω ένα νέο φίλτρο για το COOL116CWT; Υπάρχει πλενόμενο φίλτρο για το COOL116CWT;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
Ana 10-07-2024
Τι θα συμβεί αν βάλω νερό σε αυτά τα μπλε τηγάνια;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
Tuula Kääriäinen 14-07-2024
Διεύθυνση [email protected]: Μπορώ να λάβω ένα εγχειρίδιο; NEDIS cool 116 cwt Δεν μπόρεσα να καταλάβω τις 32 σελίδες των οδηγιών γιατί το νερό έρχεται στο επάνω κάλυμμα μόλις ξεκίνησα τη συσκευή στην 3η ταχύτητα. Επίσης στα αγγλικά οδηγίες ή εγχειρίδιο είναι εντάξει

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Nedis. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Nedis
Μοντέλο COOL116CWT
Κατηγορία Κλιματιστικά
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 1.05 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Nedis Κλιματιστικά
Περισσότερα εγχειρίδια του Κλιματιστικά

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω ή να αντικαθιστώ τα φίλτρα στο κλιματιστικό μου; Επαληθεύτηκε

Συνιστάται να ελέγχετε τα φίλτρα του κλιματιστικού σας 4 φορές το χρόνο. Τα βρώμικα φίλτρα μπορούν να καθαριστούν με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας ή να πλυθούν, ανάλογα με τον τύπο τους. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης ένας επαγγελματίας θα πρέπει να κρίνει εάν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2712) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το BTU; Επαληθεύτηκε

Το BTU σημαίνει βρετανική θερμική μονάδα. Αυτή είναι η μονάδα που δείχνει την ικανότητα ψύξης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (975) Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργεί επίσης κάθε κλιματιστικό ως αφυγραντήρας; Επαληθεύτηκε

Ο κρύος αέρας που παράγεται από ένα κλιματιστικό έχει συχνά σχετικά χαμηλή υγρασία. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι μικρότερο από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε έναν πραγματικό αφυγραντήρα. Ορισμένα κλιματιστικά έχουν ένα ειδικό χαρακτηριστικό για την αφυδάτωση του αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (732) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε

Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (505) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να τοποθετήσω το κινητό μου κλιματιστικό σε ένα ντουλάπι για να μην το βλέπω; Επαληθεύτηκε

Όχι, απολύτως όχι. Ένα κινητό κλιματιστικό χρειάζεται χώρο για να επιτρέπει τη ροή αέρα και την είσοδο αέρα. Σε μικρό χώρο η συσκευή μπορεί να υπερθερμανθεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (361) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε την εσωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού χωριστού τύπου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το χώρο, αλλά γενικά μπορούν να ακολουθηθούν οι ακόλουθοι κανόνες. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη ροή του αέρα. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία είναι προσβάσιμη για συντήρηση. Τοποθετήστε τη μονάδα τουλάχιστον 2 μέτρα από το έδαφος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (360) Διαβάστε περισσότερα

Το κλιματιστικό επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του αέρα; Επαληθεύτηκε

Εάν το κλιματιστικό έχει συντηρηθεί σωστά, τότε δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του αέρα. Εάν, για παράδειγμα, ένα φίλτρο δεν έχει αντικατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή δεν έχει εκτελεστεί άλλη συντήρηση, τότε ένα κλιματιστικό μπορεί να παράγει βρώμικο αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (360) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Nedis COOL116CWT Κλιματιστικό

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες