Εγχειρίδια για Κλιματιστικά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Κλιματιστικά για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω ή να αντικαθιστώ τα φίλτρα στο κλιματιστικό μου; Επαληθεύτηκε

Συνιστάται να ελέγχετε τα φίλτρα του κλιματιστικού σας 4 φορές το χρόνο. Τα βρώμικα φίλτρα μπορούν να καθαριστούν με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας ή να πλυθούν, ανάλογα με τον τύπο τους. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης ένας επαγγελματίας θα πρέπει να κρίνει εάν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2712) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το BTU; Επαληθεύτηκε

Το BTU σημαίνει βρετανική θερμική μονάδα. Αυτή είναι η μονάδα που δείχνει την ικανότητα ψύξης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (975) Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργεί επίσης κάθε κλιματιστικό ως αφυγραντήρας; Επαληθεύτηκε

Ο κρύος αέρας που παράγεται από ένα κλιματιστικό έχει συχνά σχετικά χαμηλή υγρασία. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι μικρότερο από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε έναν πραγματικό αφυγραντήρα. Ορισμένα κλιματιστικά έχουν ένα ειδικό χαρακτηριστικό για την αφυδάτωση του αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (732) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε

Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (505) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να τοποθετήσω το κινητό μου κλιματιστικό σε ένα ντουλάπι για να μην το βλέπω; Επαληθεύτηκε

Όχι, απολύτως όχι. Ένα κινητό κλιματιστικό χρειάζεται χώρο για να επιτρέπει τη ροή αέρα και την είσοδο αέρα. Σε μικρό χώρο η συσκευή μπορεί να υπερθερμανθεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (361) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε την εσωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού χωριστού τύπου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το χώρο, αλλά γενικά μπορούν να ακολουθηθούν οι ακόλουθοι κανόνες. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη ροή του αέρα. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία είναι προσβάσιμη για συντήρηση. Τοποθετήστε τη μονάδα τουλάχιστον 2 μέτρα από το έδαφος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (360) Διαβάστε περισσότερα

Το κλιματιστικό επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του αέρα; Επαληθεύτηκε

Εάν το κλιματιστικό έχει συντηρηθεί σωστά, τότε δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του αέρα. Εάν, για παράδειγμα, ένα φίλτρο δεν έχει αντικατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή δεν έχει εκτελεστεί άλλη συντήρηση, τότε ένα κλιματιστικό μπορεί να παράγει βρώμικο αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (360) Διαβάστε περισσότερα