Εγχειρίδια για SilverCrest Φορητοί φορτιστές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα SilverCrest Φορητοί φορτιστές για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3375) Διαβάστε περισσότερα

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την πλήρη φόρτιση του φορητού μου φορτιστή; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το μοντέλο και την χωρητικότητα, αλλά γενικά η φόρτιση των φορητών φορτιστών είναι ταχύτερη όταν συνδέεται σε μια πρίζα από ότι όταν είναι συνδεδεμένη σε μια συσκευή μέσω USB.

Αυτό ήταν χρήσιμο (476) Διαβάστε περισσότερα

Είναι φυσιολογικό το φως να αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση; Επαληθεύτηκε

Ναι, με τους περισσότερους φορητούς φορτιστές το μικρό φως αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση. Συχνά το φως θα παραμένει αναμμένο συνεχώς όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος φόρτισης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (236) Διαβάστε περισσότερα

Είναι φυσιολογικό ο φορητός φορτιστής μου να θερμαίνεται κατά τη φόρτιση; Επαληθεύτηκε

Ναι, οι φορητοί φορτιστές μπορούν να θερμανθούν κατά τη φόρτιση, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (90) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι ο φορητός μου φορτιστής διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο; Επαληθεύτηκε

Όταν χρησιμοποιείτε φορητό φορτιστή, είναι καλύτερο να τον χρησιμοποιείτε έως ότου εξαντληθεί πλήρως και στη συνέχεια να τον επαναφορτίσετε πλήρως. Η ενδιάμεση φόρτιση θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (77) Διαβάστε περισσότερα

Πόση ισχύς πρέπει να έχει ο φορητός μου φορτιστής; Επαληθεύτηκε

Η ισχύς που πρέπει να έχει ένας φορητός φορτιστής εξαρτάται από τη συσκευή που πρέπει να φορτίζει. Σε γενικές γραμμές μπορεί να ειπωθεί ότι για να φορτίσετε ένα smartphone ή Mp3 player χρειάζεστε 2200-4000mAh, για tablet 5000-8000mAh και για φορητούς υπολογιστές 10400-12000mAh.

Αυτό ήταν χρήσιμο (48) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το mAh; Επαληθεύτηκε

Το mAh σημαίνει milliampère / ώρα και δείχνει την ισχύ μιας μπαταρίας. Μια μπαταρία για παράδειγμα 2000mAh θα παρέχει 2000 milliampère ανά ώρα και είναι σε θέση να τρέξει ένα ραδιόφωνο που χρησιμοποιεί 250mA ανά ώρα για 8 ώρες. Μια μπαταρία με υψηλότερο mAh θα έχει μεγαλύτερο χρόνο εκτέλεσης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (45) Διαβάστε περισσότερα