Εγχειρίδια για Τηλεχειριστήρια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Τηλεχειριστήρια για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να συνδέσω ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης στην τηλεόρασή μου; Επαληθεύτηκε

Για να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης, χρειάζεστε τον αριθμό μοντέλου και το εμπορικό σήμα του τηλεχειριστηρίου και της τηλεόρασης. Υπάρχει μια λίστα κωδικών για μάρκες και αριθμούς μοντέλων στο εγχειρίδιο του τηλεχειριστηρίου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7329) Διαβάστε περισσότερα

Γιατί υπάρχουν γράμματα δίπλα στους αριθμούς στο τηλεχειριστήριο; Επαληθεύτηκε

Ορισμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης ενδέχεται να απαιτούν την εισαγωγή γραμμάτων. Υπάρχουν συνήθως τρία γράμματα ή άλλοι χαρακτήρες σε ένα κουμπί. Όταν απαιτείται εισαγωγή γραμμάτων, μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί μία φορά για το πρώτο γράμμα, να πατήσετε δύο φορές για το δεύτερο γράμμα και να πιέσετε 3 φορές για το τρίτο γράμμα. Με αυτόν τον τρόπο, το κείμενο μπορεί να γραφτεί με έναν ελάχιστο αριθμό κουμπιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (588) Διαβάστε περισσότερα

Θα λειτουργεί επίσης το τηλεχειριστήριο μου σε άλλα τηλεοπτικά μοντέλα της ίδιας μάρκας; Επαληθεύτηκε

Συχνά, ένα τηλεχειριστήριο μιας τηλεόρασης λειτουργεί επίσης σε παρόμοια μοντέλα της ίδιας μάρκας. Ωστόσο, είναι ασυνήθιστο να λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα αυτής της μάρκας. Τα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης είναι πιο κατάλληλα για αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (424) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το μέσο εύρος ενός τηλεχειριστηρίου υπερύθρων; Επαληθεύτηκε

Ένα μέσο τηλεχειριστήριο υπερύθρων είχε εύρος περίπου 3 έως 6 μέτρα. Επίσης, όσο πιο μακριά είναι η συσκευή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να στοχεύσετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (364) Διαβάστε περισσότερα

Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε

Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (263) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αφήσω μια αντικαταστάσιμη μπαταρία σε μια συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα; Επαληθεύτηκε

Οι αντικαταστάσιμες μπαταρίες μπορούν να παραμείνουν στη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν η συσκευή χρησιμοποιείται. Όταν μια συσκευή αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνιστάται να αφαιρέσετε τις μπαταρίες για να αποφύγετε την οξείδωση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (209) Διαβάστε περισσότερα