Εγχειρίδιο Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 7 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.15 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Daikin. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Daikin
Μοντέλο FTXM42M2V1B
Κατηγορία Κλιματιστικά
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 2.15 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Daikin Κλιματιστικά
Περισσότερα εγχειρίδια του Κλιματιστικά

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω ή να αντικαθιστώ τα φίλτρα στο κλιματιστικό μου; Επαληθεύτηκε

Συνιστάται να ελέγχετε τα φίλτρα του κλιματιστικού σας 4 φορές το χρόνο. Τα βρώμικα φίλτρα μπορούν να καθαριστούν με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας ή να πλυθούν, ανάλογα με τον τύπο τους. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης ένας επαγγελματίας θα πρέπει να κρίνει εάν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2692) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το BTU; Επαληθεύτηκε

Το BTU σημαίνει βρετανική θερμική μονάδα. Αυτή είναι η μονάδα που δείχνει την ικανότητα ψύξης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (961) Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργεί επίσης κάθε κλιματιστικό ως αφυγραντήρας; Επαληθεύτηκε

Ο κρύος αέρας που παράγεται από ένα κλιματιστικό έχει συχνά σχετικά χαμηλή υγρασία. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι μικρότερο από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε έναν πραγματικό αφυγραντήρα. Ορισμένα κλιματιστικά έχουν ένα ειδικό χαρακτηριστικό για την αφυδάτωση του αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (715) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε

Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (494) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε την εσωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού χωριστού τύπου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το χώρο, αλλά γενικά μπορούν να ακολουθηθούν οι ακόλουθοι κανόνες. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη ροή του αέρα. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία είναι προσβάσιμη για συντήρηση. Τοποθετήστε τη μονάδα τουλάχιστον 2 μέτρα από το έδαφος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (355) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να τοποθετήσω το κινητό μου κλιματιστικό σε ένα ντουλάπι για να μην το βλέπω; Επαληθεύτηκε

Όχι, απολύτως όχι. Ένα κινητό κλιματιστικό χρειάζεται χώρο για να επιτρέπει τη ροή αέρα και την είσοδο αέρα. Σε μικρό χώρο η συσκευή μπορεί να υπερθερμανθεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (354) Διαβάστε περισσότερα

Το κλιματιστικό επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του αέρα; Επαληθεύτηκε

Εάν το κλιματιστικό έχει συντηρηθεί σωστά, τότε δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του αέρα. Εάν, για παράδειγμα, ένα φίλτρο δεν έχει αντικατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή δεν έχει εκτελεστεί άλλη συντήρηση, τότε ένα κλιματιστικό μπορεί να παράγει βρώμικο αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (353) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Daikin FTXM42M2V1B Κλιματιστικό