Εγχειρίδιο - Bosch ARM 36 Μηχανή του γκαζόν

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Bosch ARM 36 Μηχανή του γκαζόν; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 8.3 MB)

advertisement

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Bosch ARM 36 Μηχανή του γκαζόν βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Bosch;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς ξέρω πότε να ακονίσω τις λεπίδες του χορτοκοπτικού μου; Επαληθεύτηκε
Οι κοφτερές λεπίδες κόβουν καθαρά το γρασίδι. Όταν οι λεπίδες δεν είναι κοφτερές σχίζουν χοντρικά το χόρτο, το οποίο σύντομα θα πάρει καφέ χρώμα. Εάν το χορτοκοπτικό σκίζει το γρασίδι, τότε οι λεπίδες πρέπει να ακονιστούν ή να αντικατασταθούν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1663)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Bosch.