Εγχειρίδια για Μηχανές του γκαζόν

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Μηχανές του γκαζόν για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς ξέρω πότε να ακονίσω τις λεπίδες του χορτοκοπτικού μου; Επαληθεύτηκε

Οι κοφτερές λεπίδες κόβουν καθαρά το γρασίδι. Όταν οι λεπίδες δεν είναι κοφτερές σχίζουν χοντρικά το χόρτο, το οποίο σύντομα θα πάρει καφέ χρώμα. Εάν το χορτοκοπτικό σκίζει το γρασίδι, τότε οι λεπίδες πρέπει να ακονιστούν ή να αντικατασταθούν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2361) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το στρώμα; Επαληθεύτηκε

Μερικά χλοοκοπτικά είναι σε θέση να σκουπίσουν. Το φιλάρισμα κόβει με λεπτό τρόπο το γρασίδι και το φυσάει πίσω στο γρασίδι. Εκεί το σάπιο λειτουργεί ως διατροφή και προστασία για το γρασίδι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (774) Διαβάστε περισσότερα

Έβαλα κατά λάθος το ντίζελ στο χλοοκοπτικό βενζίνης μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το χλοοκοπτικό. Η μόνη επιλογή είναι να αδειάσετε εντελώς το ρεζερβουάρ και να το γεμίσετε με το σωστό καύσιμο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (697) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μήκος για το γρασίδι μου; Επαληθεύτηκε

Για να αποφευχθεί το στέγνωμα του γρασιδιού δεν πρέπει να είναι πολύ κοντό. Είναι καλύτερο να κόβετε το γρασίδι πιο συχνά από το να το κόβετε πολύ μικρό. Το βέλτιστο μήκος του είναι μεταξύ 3 και 4 εκατοστών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (407) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να κόψω γρασίδι όταν είναι βρεγμένο; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό, αλλά όχι σκόπιμο. Όταν το γρασίδι είναι υγρό, θα συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της κοπής, αποτρέποντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (272) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να κουρέσω το γκαζόν μου; Επαληθεύτηκε

Οι καλύτεροι μήνες για την κοπή γκαζόν είναι Μάρτιος έως Οκτώβριος. Το κούρεμα πρέπει να γίνεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το γρασίδι. Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κόψετε το γρασίδι είναι στο τέλος του απογεύματος και ποτέ σε πλήρη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί το στέγνωμα του γρασιδιού μετά το κόψιμο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (249) Διαβάστε περισσότερα

Σε ποια επιφάνεια γκαζόν επιλέγω ηλεκτρικό χλοοκοπτικό και σε ποια επιφάνεια χλοοκοπτικό βενζίνης; Επαληθεύτηκε

Για επιφάνειες έως 300m² μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χλοοκοπτικό με μπαταρία. Για επιφάνειες μεγαλύτερες από αυτές, συνιστάται να χρησιμοποιείτε χλοοκοπτικό βενζίνης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (200) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αφήσω ένα ρομπότ να λειτουργεί τη νύχτα; Επαληθεύτηκε

Είναι καλύτερα να μην αφήσετε ένα χλοοκοπτικό ρομπότ να λειτουργεί τη νύχτα. Μερικά ζώα, όπως οι σκαντζόχοιροι, είναι κυρίως ενεργά τη νύχτα. Συχνά δεν είναι αρκετά γρήγορα για να ξεφύγουν από το χλοοκοπτικό ρομπότ και μπορούν να τραυματιστούν σοβαρά ή να σκοτωθούν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (189) Διαβάστε περισσότερα