Εγχειρίδια για Ποδήλατα γυμναστικής

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ποδήλατα γυμναστικής για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το ποδήλατο γυμναστικής μου κάνει ήχο όταν κάνω πετάλι, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ήχοι προκαλούνται από τα πεντάλ. Μπορεί να λυθεί με τη λήψη τους και να τα τοποθετήσετε ξανά σωστά. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει ένα χαλαρό καλώδιο μέσα στο περίβλημα που έρχεται σε επαφή με κινούμενα μέρη. Αφαιρέστε το περίβλημα και συνδέστε το καλώδιο στη σωστή θέση του ή μην το έρθει σε επαφή με κινούμενα μέρη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (989)
Ποιοι μύες εκπαιδεύονται όταν χρησιμοποιούν ποδήλατο γυμναστικής; Επαληθεύτηκε
Όταν χρησιμοποιείτε σωστά ένα ποδήλατο γυμναστικής, εκπαιδεύετε τους κοιλιακούς, τους γλουτιαίους και τους μυς των ποδιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (586)