Εγχειρίδιο Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 3 συχνές ερωτήσεις, 2 σχόλια και 3 ψήφους με μέση βαθμολογία προϊόντος 100/100. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Art.nr. GRM5007
0801-22
GEBRAUCHSANWEISUNG 04
MANUAL DE INSTRUCCIONES 10
MANUAL DE INSTRUÇÕES 16
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
21

27

32
MANUALUL UTILIZATORULUI 38
O¢∏°π∂™ Ã∏™∂ø
43
HOCHDRUCKREINIGER
PHPW-200
GRM5007 Ma # 0801-22.indd 1 1/23/08 4:10:19 PM
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.76 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης?
Ναι Όχι
100%
0%
3 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Bernt 03-02-2021
Καλό προϊόν από μόνο του. Δυστυχώς, ένα πρώην σχέδιο λείπει στο εγχειρίδιο. Θα ήταν χρήσιμο για την προμήθεια ανταλλακτικών. Η βαλβίδα στον σωλήνα εξάτμισης του PHPW-200 μου έσπασε. Η προμήθεια του εξαρτήματος ήταν μέχρι τώρα ανεπιτυχής. Στην Ολλανδία πήρα ένα ακροφύσιο αντικατάστασης, αλλά όταν ρώτησα για το Βαλβίδα καμία απάντηση. Ποιος μπορεί να βοηθήσει;!

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1) (Μεταφράστηκε από την Google)
mir 23-10-2020
Γεια σας, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο και ανάβει και σβήνει όταν συνδέεται. ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που επισκευάζει πλυντήρια Toledo στην Πολωνία. Με εκτίμηση, [email protected] τ. 606 451 421

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Toledo. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Toledo
Μοντέλο PHPW-200
Κατηγορία Πλυντήρια πίεσης
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 2.76 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Toledo Πλυντήρια πίεσης
Περισσότερα εγχειρίδια του Πλυντήρια πίεσης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πλυντήριο πίεσης για να καθαρίσω το αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Ναι μπορείς. Διατηρήστε τη ροδέλα πίεσης τουλάχιστον 20 εκατοστά από το αυτοκίνητο και μην υπερβαίνετε την πίεση των 110 Bar.

Αυτό ήταν χρήσιμο (805) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ένα πλυντήριο πίεσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Επαληθεύτηκε

Ένα πλυντήριο πίεσης είναι ένα προϊόν με μέρη μέσω των οποίων διέρχεται το νερό. Πάντα να το αδειάζετε εντελώς πριν από την αποθήκευση για να αποφευχθεί ο παγετός. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί ζημιά στον παγετό, είναι καλύτερο να διατηρείτε ένα πλυντήριο πίεσης σε μέρος χωρίς παγετό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (184) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει PSI; Επαληθεύτηκε

Το PSI σημαίνει Λίρα ανά τετραγωνική ίντσα, υποδεικνύοντας μια πίεση. Όσο περισσότερο PSI μπορεί να προσφέρει ένα πλυντήριο πίεσης, τόσο πιο ισχυρό μπορεί να καθαρίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (183) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες