Εγχειρίδια για Toledo Πλυντήρια πίεσης

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Toledo Πλυντήρια πίεσης για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πλυντήριο πίεσης για να καθαρίσω το αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Ναι μπορείς. Διατηρήστε τη ροδέλα πίεσης τουλάχιστον 20 εκατοστά από το αυτοκίνητο και μην υπερβαίνετε την πίεση των 110 Bar.

Αυτό ήταν χρήσιμο (801) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει PSI; Επαληθεύτηκε

Το PSI σημαίνει Λίρα ανά τετραγωνική ίντσα, υποδεικνύοντας μια πίεση. Όσο περισσότερο PSI μπορεί να προσφέρει ένα πλυντήριο πίεσης, τόσο πιο ισχυρό μπορεί να καθαρίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (177) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ένα πλυντήριο πίεσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Επαληθεύτηκε

Ένα πλυντήριο πίεσης είναι ένα προϊόν με μέρη μέσω των οποίων διέρχεται το νερό. Πάντα να το αδειάζετε εντελώς πριν από την αποθήκευση για να αποφευχθεί ο παγετός. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί ζημιά στον παγετό, είναι καλύτερο να διατηρείτε ένα πλυντήριο πίεσης σε μέρος χωρίς παγετό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (175) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης
Bernt 03-02-2021
Καλό προϊόν από μόνο του. Δυστυχώς, ένα πρώην σχέδιο λείπει στο εγχειρίδιο. Θα ήταν χρήσιμο για την προμήθεια ανταλλακτικών. Η βαλβίδα στον σωλήνα εξάτμισης του PHPW-200 μου έσπασε. Η προμήθεια του εξαρτήματος ήταν μέχρι τώρα ανεπιτυχής. Στην Ολλανδία πήρα ένα ακροφύσιο αντικατάστασης, αλλά όταν ρώτησα για το Βαλβίδα καμία απάντηση. Ποιος μπορεί να βοηθήσει;!


(Μεταφράστηκε από την Google)
Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης
Εγχειρίδιο Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης
mir 23-10-2020
Γεια σας, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο και ανάβει και σβήνει όταν συνδέεται. ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που επισκευάζει πλυντήρια Toledo στην Πολωνία. Με εκτίμηση, [email protected] τ. 606 451 421


(Μεταφράστηκε από την Google)
Toledo PHPW-200 Πλυντήριο πίεσης