Εγχειρίδια για Turbo-X Κινητά τηλέφωνα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Turbo-X Κινητά τηλέφωνα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Η κάρτα SIM μου δεν χωράει στο κινητό μου τηλέφωνο, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν πολλά μεγέθη κάρτας SIM, κανονικά, micro και nano. Είναι δυνατή η χρήση προσαρμογέα ή η κάρτα SIM μικρότερη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1348) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου τηλέφωνο κατά τη φόρτιση; Επαληθεύτηκε

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ενώ το φορτίζετε. Η διαδικασία φόρτισης θα γίνει πιο αργή όταν το κάνετε αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1232) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο κωδικός PUK; Επαληθεύτηκε

Το PUK σημαίνει Προσωπικό Κωδικό Ξεμπλοκαρίσματος και απαιτείται για να ξεμπλοκάρετε το τηλέφωνό σας μετά την εισαγωγή λανθασμένου κωδικού PIN τρεις φορές. Εάν το PUK δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορεί συχνά να ζητηθεί από τον πάροχο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (641) Διαβάστε περισσότερα

Το τηλέφωνό μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά όταν τηλεφωνώ σε άτομα που δυσκολεύονται να με ακούσουν, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό ότι η βρωμιά έχει συσσωρευτεί στο πλέγμα του μικροφώνου, σίγαση του ήχου. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε είναι με πεπιεσμένο αέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κάντε το από έναν επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (543) Διαβάστε περισσότερα

Είναι απαραίτητο να αδειάσει η μπαταρία ιόντων λιθίου πριν την επαναφορτίσω; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Με παλαιότερες μπαταρίες αυτό συνέβαινε. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να φορτιστούν μετά τη χρήση και να αφαιρεθούν από το φορτιστή όταν χρειάζεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (308) Διαβάστε περισσότερα

Όταν συνδέω τη συσκευή μου στο φορτιστή, φορτίζει άσχημα ή καθόλου, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό να έχει συσσωρευτεί βρωμιά στο άνοιγμα όπου είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής, εμποδίζοντας την επαφή με τον κατάλληλο. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε είναι με πεπιεσμένο αέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κάντε το από έναν επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (294) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το IMEI; Επαληθεύτηκε

Το IMEI σημαίνει International Mobile Equipment Identity και είναι (συχνά) μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση κινητών συσκευών όπως tablet και smartphone και την προστασία τους από κλοπή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (271) Διαβάστε περισσότερα

Όταν συνδέω ακουστικά στη συσκευή μου, δεν λειτουργεί σωστά, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό να έχει συσσωρευτεί βρωμιά στο άνοιγμα όπου είναι συνδεδεμένο το ακουστικό, εμποδίζοντας το να κάνει σωστή επαφή. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε είναι με πεπιεσμένο αέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κάντε το από έναν επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (238) Διαβάστε περισσότερα

Η μπαταρία του τηλεφώνου μου εξαντλείται γρήγορα όταν είμαι έξω, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν μπορούν να χειριστούν χαμηλές θερμοκρασίες. Εάν οι εξωτερικές θερμοκρασίες πλησιάζουν στο πάγωμα, η μπαταρία θα εξαντληθεί γρηγορότερα από το κανονικό, ακόμη και χωρίς τη χρήση του τηλεφώνου. Όταν το τηλέφωνο επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου, πιθανότατα θα εμφανίσει ποσοστό μπαταρίας κοντά σε αυτό που ήταν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (225) Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργεί το Bluetooth μέσω τοίχων και οροφών; Επαληθεύτηκε

Ένα σήμα Bluetooth θα λειτουργεί μέσω τοίχων και οροφών, εκτός εάν αυτά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Ανάλογα με το πάχος και το υλικό του τοίχου, το σήμα μπορεί να χάσει τη δύναμή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (214) Διαβάστε περισσότερα

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα για να καθαρίσω την οθόνη της κινητής συσκευής μου; Επαληθεύτηκε

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα πανί μικροϊνών, πιθανώς με ένα ειδικό απορρυπαντικό. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ πετσέτες κουζίνας ή άλλα χαρτιά, θα αφήσουν γρατσουνιές!

Αυτό ήταν χρήσιμο (205) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγάλο χρονικό διάστημα; Επαληθεύτηκε

Ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου είναι σε θερμοκρασία μεταξύ 5 και 45 βαθμών Κελσίου. Είναι επίσης καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι περίπου 67% φορτισμένη πριν αποθηκευτεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (199) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να καθαρίσω την οθόνη της συσκευής μου πριν εφαρμόσω ένα προστατευτικό οθόνης; Επαληθεύτηκε

Ναι, ένα προστατευτικό οθόνης προσκολλάται καλύτερα σε επιφάνειες χωρίς γράσο και σκόνη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (199) Διαβάστε περισσότερα

Υπό ποιες συνθήκες η μπαταρία ιόντων λιθίου μου θα λειτουργεί βέλτιστα; Επαληθεύτηκε

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου λειτουργούν άριστα σε θερμοκρασία μεταξύ 5 και 45 βαθμών Κελσίου. Με πολύ κρύο ή ζεστό καιρό μπορεί να παρατηρήσετε ότι η μπαταρία θα εξαντληθεί γρηγορότερα. Η φόρτιση δεν συνιστάται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 5 ή υψηλότερες από 45 βαθμούς Κελσίου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (199) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το VoIP; Επαληθεύτηκε

Το VoIP σημαίνει Voice over IP (Internet Protocol) και είναι μια τεχνολογία που μεταφέρει ομιλία μέσω του Διαδικτύου ή άλλων δικτύων IP.

Αυτό ήταν χρήσιμο (198) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Ακης 25-01-2024
Μου έτυχε και εμένα. Το διόρθωσα βγάζοντας την κάρτα sim και μόλις την ξαναέβαλα πήγα αμέσως στις ρυθμίσεις και απενεργοποιησα το κλείδωμα πληκτρολογιου


Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Vassiliki 08-01-2024
Το κινητό κλειδώνει μόνο του, και μετά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Όσο και να πατάω το κουμπί για το ξεκλείδωμα, και μετά το πλήκτρο τερματισμού κλήσης, δε γίνεται τίποτα,


Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Σταύρος 14-11-2023
Το κινητό κλειδώνει μόνο του, και μετά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Όσο και να πατάω το κουμπί για το ξεκλείδωμα, και μετά το πλήκτρο τερματισμού κλήσης, δε γίνεται τίποτα,


Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο
Μαρία 27-05-2023
Το κινητό κλειδώνει μόνο του, και μετά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Όσο και να πατάω το κουμπί για το ξεκλείδωμα, και μετά το πλήκτρο τερματισμού κλήσης, δε γίνεται τίποτα, και το αγόρασα σήμερα. Τί μπορώ να κάνω; Ή κάνω κάτι λάθος;


Turbo-X Flip III Κινητό τηλέφωνο