Εγχειρίδια για Crivit Καρούλια ψαρέματος

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Crivit Καρούλια ψαρέματος για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος Crivit μου; Επαληθεύτηκε
Αν και ορισμένα προϊόντα Crivit έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (494)
Η έλξη του κυλίνδρου μου δεν είναι ομαλή, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Αυτό μπορεί να προκληθεί από ένα πλυντήριο που δεν έχει λαδωθεί σωστά ή από το πλυντήριο να εμποτιστεί με λάδι. Λιπάνετε τη ροδέλα εάν αυτό δεν έχει γίνει σωστά. Σε περίπτωση που το πλυντήριο είναι εμποτισμένο με λάδι, πρέπει να αντικατασταθεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (161)