Εγχειρίδιο Tefal FW605840 Φούρνος

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Tefal FW605840 Φούρνος σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 5 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

en
fr
es
de
nl
pt
it
el
tr
hu
sr
bs
bg
sl
pl
cs
sk
hr
ru
uk
ro
ar
kk
et
lt
lv
www.tefal.com
www.moulinex.com
AIR FRYER OVEN
Online recipes
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 13.89 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Tefal FW605840 Φούρνος βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Tefal FW605840 Φούρνος?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Tefal FW605840 Φούρνος. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Tefal FW605840 Φούρνος σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Tefal. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Tefal FW605840 Φούρνος σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Tefal
Μοντέλο FW605840
Κατηγορία Φούρνοι
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 13.89 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Tefal Φούρνοι
Περισσότερα εγχειρίδια του Φούρνοι

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Tefal FW605840 Φούρνος

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο φούρνος μου δεν ζεσταίνει αρκετά, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Ο θερμοστάτης διασφαλίζει ότι οι φούρνοι θερμαίνονται μέχρι την καθορισμένη θερμοκρασία. Είναι πιθανό ο θερμοστάτης να είναι ελαττωματικός. Αντικαταστήσατε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2748) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η πυρόλυση; Επαληθεύτηκε

Ορισμένοι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με λειτουργία πυρόλυσης. Πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού που καίει βρωμιά και λίπος στο φούρνο χρησιμοποιώντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μετά την πυρόλυση, όλες οι ακαθαρσίες θα μετατραπούν σε τέφρα και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Εάν ο φούρνος έχει λειτουργία πυρόλυσης, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε 3 έως 4 φορές το χρόνο για να διατηρείτε τον φούρνο καθαρό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2678) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να προετοιμάσω πολλά στοιχεία ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας περισσότερους δίσκους σχάρας; Επαληθεύτηκε

Αυτό είναι τεχνικά δυνατό. Ωστόσο, εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού εάν πρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο προετοιμασίας ή να αλλάξετε τους δίσκους στη μέση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (689) Διαβάστε περισσότερα

Όταν χρησιμοποιώ το φούρνο, συχνά παραμένουν φαγητά που πέφτουν στο κάτω μέρος, προκαλώντας καπνό. Πώς μπορώ να το αποτρέψω; Επαληθεύτηκε

Πολλοί φούρνοι έρχονται με πλέγμα και δίσκο ψησίματος. Όταν το φαγητό προετοιμάζεται στο πλέγμα, ο δίσκος ψησίματος μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος για να αποφευχθεί η καύση των τροφίμων και η πρόκληση καπνού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (660) Διαβάστε περισσότερα

Ο καπνός συσσωρεύεται στο φούρνο όταν ζεσταίνεται, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Πιθανώς υπάρχουν υπολείμματα φαγητού από προηγούμενη χρήση που έχουν απομείνει στο φούρνο. Ειδικά τα λιπαρά υπολείμματα φαγητού μπορούν να προκαλέσουν καπνό όταν θερμαίνονται. Καθαρίστε καλά το φούρνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (644) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Tefal FW605840 Φούρνος

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες