Εγχειρίδια για Φούρνοι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Φούρνοι για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο φούρνος μου δεν ζεσταίνει αρκετά, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Ο θερμοστάτης διασφαλίζει ότι οι φούρνοι θερμαίνονται μέχρι την καθορισμένη θερμοκρασία. Είναι πιθανό ο θερμοστάτης να είναι ελαττωματικός. Αντικαταστήσατε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1970)
Τι είναι η πυρόλυση; Επαληθεύτηκε
Ορισμένοι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με λειτουργία πυρόλυσης. Πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού που καίει βρωμιά και λίπος στο φούρνο χρησιμοποιώντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μετά την πυρόλυση, όλες οι ακαθαρσίες θα μετατραπούν σε τέφρα και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Εάν ο φούρνος έχει λειτουργία πυρόλυσης, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε 3 έως 4 φορές το χρόνο για να διατηρείτε τον φούρνο καθαρό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1747)
Όταν χρησιμοποιώ το φούρνο, συχνά παραμένουν φαγητά που πέφτουν στο κάτω μέρος, προκαλώντας καπνό. Πώς μπορώ να το αποτρέψω; Επαληθεύτηκε
Πολλοί φούρνοι έρχονται με πλέγμα και δίσκο ψησίματος. Όταν το φαγητό προετοιμάζεται στο πλέγμα, ο δίσκος ψησίματος μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος για να αποφευχθεί η καύση των τροφίμων και η πρόκληση καπνού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (412)
Μπορώ να προετοιμάσω πολλά στοιχεία ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας περισσότερους δίσκους σχάρας; Επαληθεύτηκε
Αυτό είναι τεχνικά δυνατό. Ωστόσο, εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού εάν πρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο προετοιμασίας ή να αλλάξετε τους δίσκους στη μέση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (409)
Ο καπνός συσσωρεύεται στο φούρνο όταν ζεσταίνεται, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε
Πιθανώς υπάρχουν υπολείμματα φαγητού από προηγούμενη χρήση που έχουν απομείνει στο φούρνο. Ειδικά τα λιπαρά υπολείμματα φαγητού μπορούν να προκαλέσουν καπνό όταν θερμαίνονται. Καθαρίστε καλά το φούρνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (408)