Εγχειρίδια για Σκελετοί κρεβατιού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Σκελετοί κρεβατιού για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος ενός στρώματος; Επαληθεύτηκε

Συνιστάται σε όλους τους τύπους στρωμάτων να έχουν πάχος τουλάχιστον 16 εκατοστά για να παρέχουν αρκετή άνεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (415) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ατομικά ρυθμιζόμενη βάση με πτυσσόμενο κρεβάτι; Επαληθεύτηκε

Όχι. Δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσετε ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ξεχωριστή βάση κρεβατιού, λόγω της πιθανής διαφοράς ύψους μεταξύ των δύο μισών. Κάθε μισό θα χρειαστεί ένα μόνο στρώμα. Επίσης, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε διπλό στρώμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (233) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλαισίου κρεβατιού και ενός ελατηρίου κουτιού; Επαληθεύτηκε

Ένα σκελετό κρεβατιού κρατά μόνο ένα στρώμα, αλλά δεν προσφέρει απόσβεση ή άλλη μορφή άνεσης. Ένα ελατήριο κουτιού είναι ένας φορέας στρώματος που είναι γεμάτος με μεταλλικά πηνία. Ο χώρος μεταξύ των πηνίων παρέχει επιπλέον εξαερισμό. Στην κορυφή του ελατηρίου κουτί προσθέτετε ένα στρώμα και ενδεχομένως ένα κάλυμμα στρώματος. Ο συνδυασμός ελατηρίου κουτιού και στρώματος παρέχει καλή κατανομή βάρους και καλό εξαερισμό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (183) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ξύλινου και ενός μεταλλικού σκελετού κρεβατιού; Επαληθεύτηκε

Τα ξύλινα κουφώματα είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τα μεταλλικά κουφώματα. Αυτό σημαίνει ότι με μεταλλικό σκελετό, η αντοχή πρέπει να ελέγχεται συχνότερα και οι βίδες να σφίγγονται πιο συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (169) Διαβάστε περισσότερα