Εγχειρίδια για IKEA Σκελετοί κρεβατιού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα IKEA Σκελετοί κρεβατιού για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν IKEA μου; Επαληθεύτηκε
Η IKEA δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάποδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12736)
Λείπει μια βίδα/βύσμα/καρφί από το προϊόν IKEA μου. Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Επαληθεύτηκε
Κάθε κατάστημα IKEA διαθέτει ένα τμήμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βίδες, βύσματα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6428)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν IKEA μου, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (836)
Έχω πλαίσιο κρεβατιού IKEA και σύμφωνα με τις οδηγίες χρειάζομαι μια μεσαία γραμμή, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στη συσκευασία. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Πολλά κρεβάτια IKEA χρησιμοποιούν τη μεσαία δέσμη SKORVA. Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά στο κατάστημα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (453)
Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος ενός στρώματος; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται σε όλους τους τύπους στρωμάτων να έχουν πάχος τουλάχιστον 16 εκατοστά για να παρέχουν αρκετή άνεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (185)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ατομικά ρυθμιζόμενη βάση με πτυσσόμενο κρεβάτι; Επαληθεύτηκε
Όχι. Δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσετε ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ξεχωριστή βάση κρεβατιού, λόγω της πιθανής διαφοράς ύψους μεταξύ των δύο μισών. Κάθε μισό θα χρειαστεί ένα μόνο στρώμα. Επίσης, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε διπλό στρώμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (90)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλαισίου κρεβατιού και ενός ελατηρίου κουτιού; Επαληθεύτηκε
Ένα σκελετό κρεβατιού κρατά μόνο ένα στρώμα, αλλά δεν προσφέρει απόσβεση ή άλλη μορφή άνεσης. Ένα ελατήριο κουτιού είναι ένας φορέας στρώματος που είναι γεμάτος με μεταλλικά πηνία. Ο χώρος μεταξύ των πηνίων παρέχει επιπλέον εξαερισμό. Στην κορυφή του ελατηρίου κουτί προσθέτετε ένα στρώμα και ενδεχομένως ένα κάλυμμα στρώματος. Ο συνδυασμός ελατηρίου κουτιού και στρώματος παρέχει καλή κατανομή βάρους και καλό εξαερισμό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (78)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ξύλινου και ενός μεταλλικού σκελετού κρεβατιού; Επαληθεύτηκε
Τα ξύλινα κουφώματα είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τα μεταλλικά κουφώματα. Αυτό σημαίνει ότι με μεταλλικό σκελετό, η αντοχή πρέπει να ελέγχεται συχνότερα και οι βίδες να σφίγγονται πιο συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19)