Εγχειρίδια για IKEA Ρολόγια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα IKEA Ρολόγια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν IKEA μου; Επαληθεύτηκε
Η IKEA δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάποδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12779)
Λείπει μια βίδα/βύσμα/καρφί από το προϊόν IKEA μου. Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Επαληθεύτηκε
Κάθε κατάστημα IKEA διαθέτει ένα τμήμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βίδες, βύσματα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6443)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν IKEA μου, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (839)
Τι είναι μια κίνηση χαλαζία; Επαληθεύτηκε
Τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία οδηγούνται από μια μπαταρία. Αυτό στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα μέσω κρυστάλλων χαλαζία που θα δονείται. Αυτές οι δονήσεις μεταφέρονται στην κίνηση. Επειδή οι δονήσεις έχουν σταθερή συχνότητα, τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία είναι εξαιρετικά ακριβή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)
Τι είναι ο «Χρονογράφος»; Επαληθεύτηκε
Ο «Χρονογράφος» είναι κυριολεκτικά «συγγραφέας του χρόνου». Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ρολόγια και ρολόγια που λένε την ώρα της ημέρας καθώς και να μετρήσει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως ένα χρονόμετρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7)
Τι είναι το GMT; Επαληθεύτηκε
GMT σημαίνει Greenwich Mean Time (μερικές φορές ονομάζεται UTC, σημαίνει Συντονισμένη καθολική ώρα). Είναι η ώρα για το γεωγραφικό μήκος 0, που περνά από το Γκρίνουιτς κοντά στο Λονδίνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4)