Εγχειρίδια για Ρολόγια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ρολόγια για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι είναι μια κίνηση χαλαζία; Επαληθεύτηκε

Τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία οδηγούνται από μια μπαταρία. Αυτό στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα μέσω κρυστάλλων χαλαζία που θα δονείται. Αυτές οι δονήσεις μεταφέρονται στην κίνηση. Επειδή οι δονήσεις έχουν σταθερή συχνότητα, τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία είναι εξαιρετικά ακριβή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (43) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το GMT; Επαληθεύτηκε

GMT σημαίνει Greenwich Mean Time (μερικές φορές ονομάζεται UTC, σημαίνει Συντονισμένη καθολική ώρα). Είναι η ώρα για το γεωγραφικό μήκος 0, που περνά από το Γκρίνουιτς κοντά στο Λονδίνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (30) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο «Χρονογράφος»; Επαληθεύτηκε

Ο «Χρονογράφος» είναι κυριολεκτικά «συγγραφέας του χρόνου». Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ρολόγια και ρολόγια που λένε την ώρα της ημέρας καθώς και να μετρήσει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως ένα χρονόμετρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23) Διαβάστε περισσότερα