Εγχειρίδιο Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 1 συχνή ερώτηση, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

θťЇθѣʪθ
User manual
AX90R7080WD
҃ Ɵ˵ɇцͱЇ˙ͱθΧЇθʀ˵ɇϑ˝ϩ˵ϑƊɇϑЇ˝ɇθΧЇθѣʪθ
҃ 9ʪ˙ͱθʪͱΧʪθɇϩ˝ϩ˵ϑЇϩࡥΧʪɇϑʪθʪɇʒϩ˵ϑɇЇɇʀɇθʪ˙Їцɇʒθʪϩɇϩ˙ͱθ˙ЇϩЇθʪθʪ˙ʪθʪʀʪ
ki]_TW_[[_hTW]pihjyh^\WWyl|luT~liUGGGX YWYXTW_TW`GGG㝘㤸GXXaZZaY^
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 7.9 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Samsung. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Samsung
Μοντέλο AX90R7080WD/EU
Κατηγορία Καθαριστές αέρα
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 7.9 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Samsung Καθαριστές αέρα
Περισσότερα εγχειρίδια του Καθαριστές αέρα

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο καθαριστής αέρα αφαιρεί επίσης την κανονική σκόνη από τον αέρα; Επαληθεύτηκε

Ναι, οι καθαριστές αέρα απομακρύνουν επίσης τη σκόνη από τον αέρα που διαφορετικά θα χρειαζόταν να αφαιρεθούν με σκόνη και καθαρισμό. Εξαρτάται από τον καθαριστή αέρα μέχρι το μέγεθος της σκόνης που μπορεί να αφαιρεθεί από τον αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (160) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Samsung AX90R7080WD/EU Καθαριστής αέρα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες