Εγχειρίδιο Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 2 συχνές ερωτήσεις, 1 σχόλιο και έχει 5 ψήφους με μέση βαθμολογία προϊόντος 60/100. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

D150
D162
D182
D220
M
anual
del
usuar
i
o
ES
Manual de instru
çõ
es
PT
M
A
NU
A
L
E
DE
LL'UT
E
NT
E
IT
Ǽ
ȖȤİȚȡ
ȓ
įȚȠȤȡ
Ȓ
ıȘ
Ȣ
EL
INSTR
K
A
S
I
PL
Print couv.fm Page 1 Mardi, 3. décembre 2013 2:43 14
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 4.98 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο?
Ναι Όχι
60%
40%
5 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Lolo 19-08-2020
Το μοντέλο τηλεφώνου που έχω δεν βγαίνει

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Sagemcom. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Sagemcom
Μοντέλο D182
Κατηγορία Ασύρματα τηλέφωνα
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 4.98 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Sagemcom Ασύρματα τηλέφωνα
Περισσότερα εγχειρίδια του Ασύρματα τηλέφωνα

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σταθμού βάσης και σταθμού φόρτωσης; Επαληθεύτηκε

Ο σταθμός βάσης είναι η μονάδα που δημιουργεί μια σύνδεση και φορτίζει επίσης το ακουστικό. Ένας σταθμός φόρτωσης δεν κάνει παρά τη φόρτιση του ακουστικού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1344) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το DECT; Επαληθεύτηκε

Το DECT σημαίνει Digital Enhanced Cordless Communications και είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρωταρχικά σε ασύρματα τηλέφωνα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (680) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Sagemcom D182 Ασύρματο τηλέφωνο

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες