Εγχειρίδια για Panasonic Ασύρματα τηλέφωνα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Panasonic Ασύρματα τηλέφωνα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σταθμού βάσης και σταθμού φόρτωσης; Επαληθεύτηκε

Ο σταθμός βάσης είναι η μονάδα που δημιουργεί μια σύνδεση και φορτίζει επίσης το ακουστικό. Ένας σταθμός φόρτωσης δεν κάνει παρά τη φόρτιση του ακουστικού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1357) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το DECT; Επαληθεύτηκε

Το DECT σημαίνει Digital Enhanced Cordless Communications και είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρωταρχικά σε ασύρματα τηλέφωνα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (689) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Panasonic KX-TG6821G Ασύρματο τηλέφωνο
Hofmann, Dorothea 20-06-2024
Μετά από μια μεγάλη διακοπή ρεύματος, το όνομα του καλούντος δεν εμφανίζεται πλέον στις εισερχόμενες κλήσεις. Οι ειδικοί λιανοπωλητές (Medimax) και η τηλεφωνική εταιρεία δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, αλλά είπαν ότι ήταν σίγουρα πρόβλημα ρύθμισης. Πώς μπορώ να το διορθώσω; Το μοντέλο είναι: Panasonic KX-TG6821G


(Μεταφράστηκε από την Google)
Panasonic KX-TG6821G Ασύρματο τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Panasonic KX-TG6851GR Ασύρματο τηλέφωνο
ΝΙΚΟΣ 18-06-2024
Ρε παιδιά προσπαθώ να δω το θέμα με την: "Προσωρινή απενεργοποίηση (off)κουδουνισμού του ακουστικού: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον κουδουνισμό πιέζοντας το..... (σελ. 18)." δεν υπάρχει κουμπι με το διαγραμμένο καμπανακι. Σε ποια ρύθμιση είναις;;;


Panasonic KX-TG6851GR Ασύρματο τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Panasonic KX-TG6621G Ασύρματο τηλέφωνο
Ingo Rösner 11-06-2024
Όταν εισάγω τον κωδικό 101 στο Panasonic Kx-tg 6621 g, δεν εμφανίζεται τίποτα ΟΚ, οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που ο τηλεφωνητής και άλλες οθόνες δεν λειτουργούν. Τι μπορώ να κάνω?


(Μεταφράστηκε από την Google)
Panasonic KX-TG6621G Ασύρματο τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Panasonic KX-TG6721G Ασύρματο τηλέφωνο
Bernd Maß 21-05-2024
Το Panasonic KX-TG6864GB μου σταμάτησε να λειτουργεί. Ο τηλεφωνητής είναι πάντα ενεργοποιημένος. Πώς να το διορθώσετε αυτό;


(Μεταφράστηκε από την Google)
Panasonic KX-TG6721G Ασύρματο τηλέφωνο
Εγχειρίδιο Panasonic KX-TG6621G Ασύρματο τηλέφωνο
Steiner Elsbeth 15-05-2024
Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί το voicebox στη συσκευή, δεν μπορώ να βρω τίποτα κάτω από τη λέξη-κλειδί voicebox, λαμβάνω πάντα κλήσεις μέσω 0800... ... και εμφανίζονται παλιές κλήσεις.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Panasonic KX-TG6621G Ασύρματο τηλέφωνο