Εγχειρίδιο Philco PD16 Αφυγραντήρας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Philco PD16 Αφυγραντήρας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.76 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Philco PD16 Αφυγραντήρας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Philco;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να ενεργοποιήσω τον αφυγραντήρα αμέσως μετά την αγορά; Επαληθεύτηκε
Όχι, όπως ακριβώς το ψυγείο ή ο καταψύκτης, η συσκευή θα πρέπει να στέκεται όρθια για τουλάχιστον 2 ώρες, αλλά κατά προτίμηση 24 ώρες πριν την ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (351)
Πώς μπορώ να μεταφέρω σωστά τον αφυγραντήρα μου; Επαληθεύτηκε
Οι αφυγραντήρες πρέπει πάντα να μεταφέρονται σε όρθια θέση και καλά προστατευμένοι. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος μεταφοράς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (203)
Ποια είναι η ιδανική υγρασία για έναν χώρο διαβίωσης; Επαληθεύτηκε
Η ιδανική υγρασία σε ένα σπίτι κυμαίνεται μεταξύ 40-60%. Σε υψηλότερη ή χαμηλότερη υγρασία, οι μύκητες, τα βακτήρια και οι ιοί είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν και μπορεί να αντιμετωπίσετε προσωπική δυσφορία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (76)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Philco.