Εγχειρίδια για Αφυγραντήρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Αφυγραντήρες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να ενεργοποιήσω τον αφυγραντήρα αμέσως μετά την αγορά; Επαληθεύτηκε
Όχι, όπως ακριβώς το ψυγείο ή ο καταψύκτης, η συσκευή θα πρέπει να στέκεται όρθια για τουλάχιστον 2 ώρες, αλλά κατά προτίμηση 24 ώρες πριν την ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (466)
Ποια είναι η ιδανική υγρασία για έναν χώρο διαβίωσης; Επαληθεύτηκε
Η ιδανική υγρασία σε ένα σπίτι κυμαίνεται μεταξύ 40-60%. Σε υψηλότερη ή χαμηλότερη υγρασία, οι μύκητες, τα βακτήρια και οι ιοί είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν και μπορεί να αντιμετωπίσετε προσωπική δυσφορία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (265)
Πώς μπορώ να μεταφέρω σωστά τον αφυγραντήρα μου; Επαληθεύτηκε
Οι αφυγραντήρες πρέπει πάντα να μεταφέρονται σε όρθια θέση και καλά προστατευμένοι. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος μεταφοράς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (254)