Εγχειρίδια για Constructa Ψυγεία

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Constructa Ψυγεία για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Εάν θέλω το ψυγείο μου να είναι πιο κρύο, θα πρέπει να επιλέξω υψηλότερη ή χαμηλότερη ρύθμιση; Επαληθεύτηκε
Με τα περισσότερα ψυγεία, μια υψηλότερη ρύθμιση σημαίνει ότι το μηχάνημα θα κρυώσει σκληρότερα. Με χαμηλότερη ρύθμιση, το μηχάνημα θα κρυώσει λιγότερο σκληρά και η θερμοκρασία στο ψυγείο θα είναι υψηλότερη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2049)
Ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση θερμοκρασίας για ψυγείο; Επαληθεύτηκε
Από την άποψη της υγείας, οι θερμοκρασίες μεταξύ 3 ℃ και 4 ℃ είναι οι καλύτερες. Σε αυτές τις θερμοκρασίες η ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας είναι περιορισμένη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (718)
Μπορώ να αλλάξω την κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας του ψυγείου μου; Επαληθεύτηκε
Ναι, σχεδόν όλα τα μόνιμα ψυγεία προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης της πόρτας στην άλλη πλευρά. Πώς να το κάνετε αυτό μπορείτε να βρείτε γενικά στο εγχειρίδιο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (690)
Το ψυγείο μου βγάζει έναν ήχο σαν από φυσαλίδες, είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε
Τα σύγχρονα ψυγεία χρησιμοποιούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης, αυτή η ουσία μετατρέπεται σε αέριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ήχο σαν από φυσαλίδες ή/και συριγμό. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (675)
Η οπή αποστράγγισης στο ψυγείο μου είναι βρώμικη / φραγμένη, πώς μπορώ να την καθαρίσω; Επαληθεύτηκε
Υπάρχουν ειδικές συσκευές καθαρισμού για να το κάνετε αυτό, αλλά είναι επίσης δυνατό να αφαιρέσετε το μπλοκάρισμα ή τη βρωμιά με ένα βαμβάκι. Για να διατηρήσετε την οπή αποστράγγισης καθαρή και να αποτρέψετε τις μυρωδιές, συνιστάται να τοποθετείτε μια σταγόνα λευκαντικό χλωρίου στον αγωγό 4 φορές το χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (625)
Είναι φυσιολογικό να σχηματίζονται σταγόνες νερού ή πάγου στον πίσω τοίχο του ψυγείου μου; Επαληθεύτηκε
Ναι, αυτό είναι ένα εντελώς φυσιολογικό φαινόμενο. Η υγρασία που εισέρχεται στο ψυγείο με ζεστό αέρα ή προϊόντα θα παραμείνει στο ψυχρότερο μέρος, που είναι ο πίσω τοίχος. Επειδή το πίσω τοίχωμα μπορεί να φθάσει σε θερμοκρασίες κάτω από το πάγωμα, οι σταγόνες θα παγώσουν κατά καιρούς. Όταν το ψυγείο είναι αδρανές, οι σταγόνες θα ξεπαγώσουν και θα ρέουν στην αποχέτευση του ψυγείου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (367)
Η πόρτα του ψυγείου μου δεν θα κλείσει σωστά, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε
Οι δύο πιο συχνές αιτίες είναι ότι το ψυγείο δεν είναι επίπεδο και ότι το στεγανοποιητικό της πόρτας είναι κατεστραμμένο ή έχει παραμείνει τροφή πάνω του. Βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο είναι επίπεδο και ελέγξτε τη στεγανοποίηση της πόρτας. Αντικαταστήστε τη σφραγίδα εάν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (282)
Αγόρασα ένα νέο ψυγείο, μπορώ να το ενεργοποιήσω αμέσως; Επαληθεύτηκε
Όχι, το ψυγείο πρέπει να παραμείνει σε όρθια θέση για τουλάχιστον 4 ώρες πριν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το ψυκτικό υγρό πρέπει να κατακαθίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (255)
Πόσος χώρος πρέπει να αφήσω ανάμεσα στο ψυγείο και στον τοίχο; Επαληθεύτηκε
Για να εξασφαλίσετε καλό αερισμό, είναι καλύτερο να αφήσετε τουλάχιστον 5 εκατοστά ελεύθερου χώρου και στις δύο πλευρές και στο πίσω μέρος του ψυγείου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (227)
Μπορώ να βάλω ζεστά φαγητά ή ποτά στο ψυγείο μου; Επαληθεύτηκε
Κατά προτίμηση όχι. Η θερμοκρασία στο ψυγείο σας θα αυξηθεί, η οποία επηρεάζει αρνητικά τα άλλα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (137)
Υπάρχει συμπύκνωση στο ψυγείο μου, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε
Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες. Η φλάντζα της πόρτας μπορεί να είναι ελαττωματική, επιτρέποντας τον εξωτερικό αέρα στο ψυγείο. Είναι επίσης πιθανό το ψυγείο να μην είναι επίπεδο, εμποδίζοντας την πόρτα να κλείσει σωστά. Μια άλλη αιτία είναι μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας μέσα στο ψυγείο και του εξωτερικού, ενώ η πόρτα ανοίγει συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (117)
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει το ψυγείο μου στην καθορισμένη θερμοκρασία αφού το ενεργοποιήσω; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος, την ηλικία και το μοντέλο του ψυγείου. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες έως 24 ώρες για να φτάσει το ψυγείο στην καθορισμένη θερμοκρασία. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας μη αλλοιώσιμα προϊόντα στο ψυγείο. Η θερμοκρασία στο ψυγείο δεν μπορεί να μετρηθεί σωστά αισθάνεται τον αέρα μέσα Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το ψυγείο έχει φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία είναι να τοποθετήσετε ένα ποτήρι νερό στο ψυγείο με ένα θερμόμετρο σε αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (113)
Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε
Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (90)
Υπάρχει μούχλα στις λαστιχένιες σφραγίδες του ψυγείου μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Οι λαστιχένιες σφραγίδες δεν βρίσκονται στην πραγματικότητα μέσα στο ψυγείο και επομένως είναι θερμότερες. Αυτό επιτρέπει στα βακτήρια να αναπτυχθούν και να σχηματιστούν μούχλα. Καθαρίζετε τακτικά τα ελαστικά για να το αποτρέψετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (90)