Εγχειρίδια για Electrolux Φρυγανιέρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Electrolux Φρυγανιέρες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να μάθω την ηλικία της συσκευής Electrolux. Πως το κάνω αυτό? Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ηλικία του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό. Αυτό μπορεί να βρεθεί στη συσκευή σας. Ο πρώτος χαρακτήρας του σειριακού αριθμού δηλώνει ένα έτος (δηλαδή: 1 = 2001) και οι δύο χαρακτήρες μετά από αυτό υποδεικνύουν την εβδομάδα παραγωγής (δηλαδή: 35 = εβδομάδα 35 του ίδιου έτους). Έτσι, ο σειριακός αριθμός 13500016 δείχνει ότι το μηχάνημα είναι από την εβδομάδα 35 του έτους 2001.

Αυτό ήταν χρήσιμο (379)
Υπάρχουν σκοτεινά σημεία στο στοιχείο θέρμανσης, αυτό είναι πρόβλημα; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό δεν έχει καμία επίδραση στην ικανότητα τοστ ψωμιού και δεν υποδηλώνει ζημιά στη φρυγανιέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (141)
Εάν χρησιμοποιώ τη φρυγανιέρα μου περισσότερες από μία φορές κάθε φορά, το ψωμί θα κάψει πιο γρήγορα. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε
Οι περισσότερες φρυγανιέρες λειτουργούν με θερμαντικό στοιχείο. Όταν η τοστιέρα χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, χρειάζεται θέρμανση από τη θερμοκρασία δωματίου. Όταν αμέσως μετά ψηθεί περισσότερο ψωμί, το στοιχείο θέρμανσης είναι ήδη ζεστό και το ψωμί ψήνεται γρηγορότερα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23)