Εάν χρησιμοποιώ τη φρυγανιέρα μου περισσότερες από μία φορές κάθε φορά, το ψωμί θα κάψει πιο γρήγορα. Γιατί αυτό?

"Οι περισσότερες φρυγανιέρες λειτουργούν με θερμαντικό στοιχείο. Όταν η τοστιέρα χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, χρειάζεται θέρμανση από τη θερμοκρασία δωματίου. Όταν αμέσως μετά ψηθεί περισσότερο ψωμί, το στοιχείο θέρμανσης είναι ήδη ζεστό και το ψωμί ψήνεται γρηγορότερα."

Αυτό ήταν χρήσιμο (140)

Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Το ψωμί πάντα καίει, ανεξάρτητα από το σκηνικό...

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1)(Μεταφράστηκε από την Google)
Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Το ψωμί καίει πάντα, σε οποιοδήποτε σκηνικό και ακόμη και από το κρύο

Αυτό ήταν χρήσιμο (3)(Μεταφράστηκε από την Google)