Εγχειρίδια για BEKO Φούρνοι μικροκυμάτων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα BEKO Φούρνοι μικροκυμάτων για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το φούρνο μικροκυμάτων μου δεν ξεκινά όταν πατάω το κουμπί έναρξης, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Σε πολλές περιπτώσεις η πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων δεν έχει κλείσει σωστά. Ανοίξτε και κλείστε την πόρτα και δοκιμάστε ξανά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3132) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φούρνο μικροκυμάτων μου όταν η περιστρεφόμενη βάση δεν λειτουργεί; Επαληθεύτηκε

Η περιστρεφόμενη βάση εξασφαλίζει ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα. Όταν δεν λειτουργεί, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Επισκευάστε τον.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1913) Διαβάστε περισσότερα

Το φούρνο μικροκυμάτων είναι αναμμένο αλλά δεν λειτουργεί. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό η πόρτα να μην κλείνει σωστά. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, ένας φούρνος μικροκυμάτων δεν θα λειτουργήσει μέχρι να κλείσει εντελώς η πόρτα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να διορθωθεί ρυθμίζοντας τον μεντεσέ της πόρτας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1301) Διαβάστε περισσότερα

Βγήκε η πλάκα μαρμαρυγία / χαρτόνι μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω το φούρνο μικροκυμάτων; Επαληθεύτηκε

Όχι, απολύτως όχι. Η πλάκα μαρμαρυγία / χαρτόνι είναι ο κυματοδηγός που διανέμει τα μικροκύματα. Βάλτε το πίσω ή πάρτε έναν αντικαταστάτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1198) Διαβάστε περισσότερα

Το φούρνο μικροκυμάτων συνεχίζει να κάνει θόρυβο, ακόμη και αφού τελειώσει. Είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε

Ναι, αυτός είναι ένας κανονικός ήχος. Ο ανεμιστήρας ψύχει το φούρνο μικροκυμάτων μετά τη χρήση. Η διάρκεια εξαρτάται από το πόσο λειτουργεί το φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (999) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βράσω νερό στο φούρνο μικροκυμάτων; Επαληθεύτηκε

Όχι, απολύτως όχι. Το νερό μπορεί να υπερθερμανθεί. Αυτό σημαίνει ότι το νερό μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία πάνω από 100 ℃ χωρίς βρασμό. Όταν αυτό το νερό αγγίξει οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να βράσει και να πιτσιλιστεί αμέσως, προκαλώντας εγκαύματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (724) Διαβάστε περισσότερα

Γιατί δεν μπορώ να βάλω μέταλλο στο φούρνο μικροκυμάτων μου; Επαληθεύτηκε

Το μέταλλο δεν αφήνει τα μικροκύματα να διαπερνούν, αλλά τα στέλνει πίσω. Όταν αυτά τα μικροκύματα αναπηδούν στο ίδιο σημείο, αυτό μπορεί να προκαλέσει σπινθήρες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (723) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο BEKO MOB 17131 X Φούρνος μικροκυμάτων
Ouattara 14-11-2020
Δεν μπορώ να βάλω τον φούρνο μου Φούρνος μικροκυμάτων ενεργοποιημένος


(Μεταφράστηκε από την Google)
BEKO MOB 17131 X Φούρνος μικροκυμάτων