Εγχειρίδια για Φούρνοι μικροκυμάτων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Φούρνοι μικροκυμάτων για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φούρνο μικροκυμάτων μου όταν η περιστρεφόμενη βάση δεν λειτουργεί; Επαληθεύτηκε
Η περιστρεφόμενη βάση εξασφαλίζει ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα. Όταν δεν λειτουργεί, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Επισκευάστε τον.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1225)
Γιατί δεν μπορώ να βάλω μέταλλο στο φούρνο μικροκυμάτων μου; Επαληθεύτηκε
Το μέταλλο δεν αφήνει τα μικροκύματα να διαπερνούν, αλλά τα στέλνει πίσω. Όταν αυτά τα μικροκύματα αναπηδούν στο ίδιο σημείο, αυτό μπορεί να προκαλέσει σπινθήρες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (404)