Εγχειρίδια για Τηλεοράσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Τηλεοράσεις για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να μετρήσω τις ίντσες της τηλεόρασής μου; Επαληθεύτηκε

Η μέτρηση των ιντσών στην τηλεόρασή σας γίνεται μετρώντας τη διαγώνια απόσταση μεταξύ, για παράδειγμα, στην επάνω αριστερή γωνία και στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης (όχι στην άκρη). Μια ίντσα ισούται με 2,54 εκατοστά, οπότε όταν μετράτε 99 εκατοστά, αυτό σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας είναι 39 ίντσες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (60) Διαβάστε περισσότερα

Γιατί υπάρχουν γράμματα δίπλα στους αριθμούς στο τηλεχειριστήριο; Επαληθεύτηκε

Ορισμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης ενδέχεται να απαιτούν την εισαγωγή γραμμάτων. Υπάρχουν συνήθως τρία γράμματα ή άλλοι χαρακτήρες σε ένα κουμπί. Όταν απαιτείται εισαγωγή γραμμάτων, μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί μία φορά για το πρώτο γράμμα, να πατήσετε δύο φορές για το δεύτερο γράμμα και να πιέσετε 3 φορές για το τρίτο γράμμα. Με αυτόν τον τρόπο, το κείμενο μπορεί να γραφτεί με έναν ελάχιστο αριθμό κουμπιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (31) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η βέλτιστη απόσταση προβολής για την τηλεόρασή μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά κατά κανόνα η βέλτιστη απόσταση προβολής είναι περίπου 3 φορές το μέγεθος της διαγώνιας οθόνης της τηλεόρασης. Για μια τηλεόραση 60 ιντσών (152 εκατοστά) η βέλτιστη απόσταση θέασης θα ήταν 180 ίντσες ή περίπου 4,5 μέτρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να καθαρίσω σωστά την τηλεόρασή μου; Επαληθεύτηκε

Απενεργοποιήστε την τηλεόραση και σκουπίστε τη σκόνη και τη βρωμιά από την οθόνη με ένα πανί μικροϊνών. Μην χρησιμοποιείτε χαρτί, αυτό μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση ή ενδέχεται να προκαλέσετε ζημιά στα pixel. Χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο απορρυπαντικό ή φτιάξτε ένα αναμειγνύοντας 1 μέρος ξίδι με 1 μέρος νερό. Βρέξτε το πανί με το απορρυπαντικό και καθαρίστε την οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το πανί δεν είναι πολύ υγρό. Αφαιρέστε τους λεκέδες με περιστρεφόμενες κινήσεις. Στεγνώστε την οθόνη με ένα δεύτερο πανί μικροϊνών για να αποφύγετε ρίγες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (20) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η αναλογία αντίθεσης; Επαληθεύτηκε

Η αναλογία αντίθεσης δείχνει πόσο μακριά είναι το λευκότερο από το πιο μαύρο. Ένας λόγος αντίθεσης για παράδειγμα 400: 1 σημαίνει ότι το πιο μαύρο μαύρο στην οθόνη είναι 400 φορές πιο σκοτεινό από το λευκό. Η υψηλή αναλογία αντίθεσης συμβάλλει στην ευκρίνεια της εικόνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (16) Διαβάστε περισσότερα