Εγχειρίδια για Περιστροφικά σφυριά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Περιστροφικά σφυριά για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τρυπανιού κρούσης και ενός περιστροφικού σφυριού; Επαληθεύτηκε

Τα τρυπάνια κρούσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάτρηση οπών σε τούβλα και τοίχους κονιάματος. Για διάτρηση οπών σε τοίχους από μπετόν χρειάζεστε περιστροφικό σφυρί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (198) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει Joule (J) σε σχέση με περιστροφικά σφυριά; Επαληθεύτηκε

Ο αριθμός Joule είναι μια ένδειξη της ενέργειας κρούσης του περιστροφικού σφυριού. Για να τρυπήσετε κανονικές οπές σε σκυρόδεμα, αρκεί ένα περιστροφικό σφυρί με 2.2J.

Αυτό ήταν χρήσιμο (131) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να φοράω προστασία ακοής όταν χρησιμοποιώ τρυπάνι; Επαληθεύτηκε

Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα τρυπάνι μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (88) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αποθηκεύσω ηλεκτρικά εργαλεία σε υπόστεγο ή γκαράζ; Επαληθεύτηκε

Γενικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ηλεκτρικά εργαλεία σε ένα υπόστεγο ή γκαράζ, ακόμα κι αν μερικές φορές παγώνει εκεί. Ωστόσο, είναι καλύτερο για τη διάρκεια ζωής του ηλεκτρικού εργαλείου να το αποθηκεύετε σε ξηρό μέρος χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Σε ένα υπόστεγο ή γκαράζ, οι διαφορές στη θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσουν τη δημιουργία συμπύκνωσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει σκουριά. Επιπλέον, τα εργαλεία που λειτουργούν με μπαταρίες διαρκούν λιγότερο και δεν φορτίζουν το ίδιο καλά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για να είστε σίγουροι πώς πρέπει να αποθηκεύεται το ηλεκτρικό εργαλείο σας, διαβάζετε πάντα προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (16) Διαβάστε περισσότερα