Εγχειρίδια για Bort Περιστροφικά σφυριά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Bort Περιστροφικά σφυριά για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τρυπανιού κρούσης και ενός περιστροφικού σφυριού; Επαληθεύτηκε
Τα τρυπάνια κρούσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάτρηση οπών σε τούβλα και τοίχους κονιάματος. Για διάτρηση οπών σε τοίχους από μπετόν χρειάζεστε περιστροφικό σφυρί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (135)
Τι σημαίνει Joule (J) σε σχέση με περιστροφικά σφυριά; Επαληθεύτηκε
Ο αριθμός Joule είναι μια ένδειξη της ενέργειας κρούσης του περιστροφικού σφυριού. Για να τρυπήσετε κανονικές οπές σε σκυρόδεμα, αρκεί ένα περιστροφικό σφυρί με 2.2J.

Αυτό ήταν χρήσιμο (76)
Πρέπει να φοράω προστασία ακοής όταν χρησιμοποιώ τρυπάνι; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα τρυπάνι μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (34)