Εγχειρίδια για Dahle Καταστροφείς εγγράφων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Dahle Καταστροφείς εγγράφων για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί σταματά ο τεμαχιστής χαρτιού μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο; Επαληθεύτηκε
Οι τεμαχιστές χαρτιού πρέπει να κρυώσουν μετά από λίγο, για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Ο χρόνος που μπορεί να λειτουργήσει η συσκευή πριν χρειαστεί να κρυώσει ποικίλλει μεταξύ διαφορετικών εμπορικών σημάτων και μοντέλων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (571)
Πόσο συχνά πρέπει να λαδώνω τον τεμαχιστή χαρτιού μου; Επαληθεύτηκε
Με περιστασιακή χρήση, αρκεί η λίπανση του τεμαχισμού χαρτιού μία φορά κάθε δύο μήνες. Με (πολύ) τακτική χρήση μπορεί να παρατηρήσετε ότι το μηχάνημα έχει δυσκολία με τον τεμαχισμό ή ότι το χαρτί κολλάει εύκολα. Αυτά είναι σημάδια ότι το μηχάνημα πρέπει να λαδώνεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (195)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WD-40 για να λαδώσω τον τεμαχιστή χαρτιού Dahle; Επαληθεύτηκε
Όχι, το WD-40 είναι ένας τύπος λαδιού που προκαλεί το χαρτί να κολλήσει και να κολλήσει το μηχάνημα. Χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά που προτείνει η Dahle για να λαδώσετε τον τεμαχιστή χαρτιού σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (24)
Μπορώ να συνδέσω τον τεμαχιστή χαρτιού Dahle σε ένα καλώδιο τροφοδοσίας ή καλώδιο επέκτασης; Επαληθεύτηκε
Όχι, ένας τεμαχιστής χαρτιού Dahle πρέπει να συνδέεται απευθείας στον τοίχο. Η σύνδεση σε ένα καλώδιο τροφοδοσίας ή ένα καλώδιο επέκτασης ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στο μηχάνημα και να ακυρώσει την εγγύηση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)