Εγχειρίδια για Καταστροφείς εγγράφων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Καταστροφείς εγγράφων για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί σταματά ο τεμαχιστής χαρτιού μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο; Επαληθεύτηκε

Οι τεμαχιστές χαρτιού πρέπει να κρυώσουν μετά από λίγο, για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Ο χρόνος που μπορεί να λειτουργήσει η συσκευή πριν χρειαστεί να κρυώσει ποικίλλει μεταξύ διαφορετικών εμπορικών σημάτων και μοντέλων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (816) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να λαδώνω τον τεμαχιστή χαρτιού μου; Επαληθεύτηκε

Με περιστασιακή χρήση, αρκεί η λίπανση του τεμαχισμού χαρτιού μία φορά κάθε δύο μήνες. Με (πολύ) τακτική χρήση μπορεί να παρατηρήσετε ότι το μηχάνημα έχει δυσκολία με τον τεμαχισμό ή ότι το χαρτί κολλάει εύκολα. Αυτά είναι σημάδια ότι το μηχάνημα πρέπει να λαδώνεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (445) Διαβάστε περισσότερα