Εγχειρίδιο Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 3 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 4 ψήφους με μέση βαθμολογία προϊόντος 75/100. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

HearPlus 318w
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 3.66 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο?
Ναι Όχι
75%
25%
4 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Doro. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Doro
Μοντέλο HearPlus 318w
Κατηγορία Ασύρματα τηλέφωνα
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 3.66 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Doro Ασύρματα τηλέφωνα
Περισσότερα εγχειρίδια του Ασύρματα τηλέφωνα

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σταθμού βάσης και σταθμού φόρτωσης; Επαληθεύτηκε

Ο σταθμός βάσης είναι η μονάδα που δημιουργεί μια σύνδεση και φορτίζει επίσης το ακουστικό. Ένας σταθμός φόρτωσης δεν κάνει παρά τη φόρτιση του ακουστικού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1344) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το DECT; Επαληθεύτηκε

Το DECT σημαίνει Digital Enhanced Cordless Communications και είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρωταρχικά σε ασύρματα τηλέφωνα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (680) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αφήσω το ασύρματο τηλέφωνο Doro στο σταθμό βάσης; Επαληθεύτηκε

Ναι, αυτό δεν βλάπτει τη συσκευή ή τις μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (13) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Doro HearPlus 318w Ασύρματο τηλέφωνο

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες