Εγχειρίδια για Nedis Ανιχνευτές καπνού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Nedis Ανιχνευτές καπνού για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πού πρέπει να τοποθετήσω τον ανιχνευτή καπνού μου; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση, αλλά σε ένα σπίτι είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τουλάχιστον έναν ανιχνευτή καπνού σε κάθε όροφο. Προσπαθήστε να τα τοποθετήσετε σε διαδρόμους ή άλλους χώρους που συνδέουν διαφορετικά δωμάτια και μην τοποθετείτε ποτέ τον ανιχνευτή καπνού ακριβώς δίπλα σε κουζίνα ή μπάνιο. Διατηρήστε επίσης τουλάχιστον 30 εκατοστά χώρου μεταξύ ανιχνευτή καπνού και λαμπτήρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (250)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω κεριά εάν έχω ανιχνευτή καπνού; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται εν μέρει από την ευαισθησία του ανιχνευτή καπνού. Σε πολλές περιπτώσεις ένα κερί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόσον δεν τοποθετείται σε άμεση γειτνίαση με τον ανιχνευτή καπνού. Κατά την ανατίναξη των κεριών, μπορεί να δημιουργηθεί καπνός που μπορεί να προκαλέσει τον ανιχνευτή καπνού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (10)
Είναι ο ανιχνευτής καπνού ο ίδιος με τον ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα; Επαληθεύτηκε
Οχι! Ένας ανιχνευτής καπνού δεν θα λειτουργεί ως ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα και αντιστρόφως.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)