Εγχειρίδια για G3 Κουτιά οροφής

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα G3 Κουτιά οροφής για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο γρήγορα μπορώ να οδηγήσω με μια μπαγκαζιέρα οροφής συνδεδεμένη στο αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Γενικά δεν υπάρχει ακριβές όριο. Ωστόσο, μια μπαγκαζιέρα οροφής μπορεί να επηρεάσει την οδηγική εμπειρία. Γι’ αυτό συνιστάται να μην υπερβαίνετε τα 130 χιλιόμετρα την ώρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (344) Διαβάστε περισσότερα

Το κουτί οροφής επηρεάζει την κατανάλωση καυσίμου μου; Επαληθεύτηκε

Ναί. Αν και το ακριβές ποσό εξαρτάται από το κιβώτιο αυτοκινήτου και οροφής, μπορεί να ειπωθεί ότι η κατανάλωση καυσίμου θα αυξηθεί με 1 λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 100 km / h.

Αυτό ήταν χρήσιμο (171) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτωσης κουτιού οροφής; Επαληθεύτηκε

Πρώτα απ 'όλα, προσπαθήστε να φορτώσετε τα βαρύτερα αντικείμενα στο ίδιο το αυτοκίνητο και να φορτώσετε τα ελαφρύτερα αντικείμενα στο κουτί οροφής. Κατανεμήστε το βάρος ομοιόμορφα στο κουτί της οροφής, με τα βαρύτερα αντικείμενα στη μέση, πάνω από τις ράβδους οροφής. Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα στο κουτί οροφής δεν μπορούν να κινηθούν και να καλύψουν τυχόν αιχμηρά αντικείμενα για να αποφύγετε ζημιές στο κουτί οροφής ή σε άλλες αποσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (161) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο G3 Helios 480 Κουτί οροφής
Đuro Pavić 02-06-2022
Αγαπητός! Θα χρειαζόμουν τα κλειδιά 173 γιατί τα έχασα και πίσω από την κάτω μπάλα (αν υπάρχει διαφορά σε αυτά) για τον φορέα ελατηρίου (έσπασε και ο φορέας ελατηρίου είναι σωστός). Πού μπορεί να παραγγελθεί;


(Μεταφράστηκε από την Google)
G3 Helios 480 Κουτί οροφής
Εγχειρίδιο G3 Spark 520 Κουτί οροφής
Cid MacDonald 18-03-2022
Αδύναμο πλαστικό. Το κιτ στερέωσης, που είναι τα μέρη που το συνδέουν στη σχάρα οροφής, έσπασε. Δεν υπάρχει πού στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αγοράσετε τα ανταλλακτικά Η Ευρώπη δεν θα στείλει τα ανταλλακτικά στις ΗΠΑ. Βασικά το cargo box είναι άχρηστο αφού δεν υπάρχει τρόπος να το κολλήσω στο αυτοκίνητό μου. Τόσο απογοητευμένος.


(Μεταφράστηκε από την Google)
G3 Spark 520 Κουτί οροφής
Εγχειρίδιο G3 Cargo 3 Κουτί οροφής
Bernd Saam 28-12-2021
Από τι πλαστικό είναι κατασκευασμένο το κουτί οροφής;


(Μεταφράστηκε από την Google)
G3 Cargo 3 Κουτί οροφής
Εγχειρίδιο G3 Arjes 480 Κουτί οροφής
Aimee Johansen 24-11-2021
Ταιριάζει σε Volvo v50;


(Μεταφράστηκε από την Google)
G3 Arjes 480 Κουτί οροφής
Εγχειρίδιο G3 Pegaso 320 Κουτί οροφής
Андрей 15-07-2021
Χαιρετίσματα. Η κλειδαριά στο G3 arjes 320 έχει σπάσει, από πού μπορώ να το αγοράσω;


(Μεταφράστηκε από την Google)
G3 Pegaso 320 Κουτί οροφής