Εγχειρίδια για Κουτιά οροφής

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Κουτιά οροφής για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο γρήγορα μπορώ να οδηγήσω με μια μπαγκαζιέρα οροφής συνδεδεμένη στο αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Γενικά δεν υπάρχει ακριβές όριο. Ωστόσο, μια μπαγκαζιέρα οροφής μπορεί να επηρεάσει την οδηγική εμπειρία. Γι’ αυτό συνιστάται να μην υπερβαίνετε τα 130 χιλιόμετρα την ώρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (336) Διαβάστε περισσότερα

Το κουτί οροφής επηρεάζει την κατανάλωση καυσίμου μου; Επαληθεύτηκε

Ναί. Αν και το ακριβές ποσό εξαρτάται από το κιβώτιο αυτοκινήτου και οροφής, μπορεί να ειπωθεί ότι η κατανάλωση καυσίμου θα αυξηθεί με 1 λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 100 km / h.

Αυτό ήταν χρήσιμο (165) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτωσης κουτιού οροφής; Επαληθεύτηκε

Πρώτα απ 'όλα, προσπαθήστε να φορτώσετε τα βαρύτερα αντικείμενα στο ίδιο το αυτοκίνητο και να φορτώσετε τα ελαφρύτερα αντικείμενα στο κουτί οροφής. Κατανεμήστε το βάρος ομοιόμορφα στο κουτί της οροφής, με τα βαρύτερα αντικείμενα στη μέση, πάνω από τις ράβδους οροφής. Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα στο κουτί οροφής δεν μπορούν να κινηθούν και να καλύψουν τυχόν αιχμηρά αντικείμενα για να αποφύγετε ζημιές στο κουτί οροφής ή σε άλλες αποσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (156) Διαβάστε περισσότερα