Εγχειρίδιο Crivit IAN 47584 Αθλητικό ρολόι

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Crivit IAN 47584 Αθλητικό ρολόι; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 1.88 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Crivit IAN 47584 Αθλητικό ρολόι βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Crivit;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος Crivit μου; Επαληθεύτηκε
Αν και ορισμένα προϊόντα Crivit έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (606)
Πόσα βήματα είναι το συνιστώμενο ημερήσιο ποσό για ενήλικες; Επαληθεύτηκε
Για να εξασκηθείτε αρκετά, πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 10.000 βήματα την ημέρα. Για άτομα άνω των 65 ετών, το ποσό αυτό είναι 8.000 βήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (87)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Carlos Figueredo 12-03-2020
Χρειάζομαι ένα εγχειρίδιο οδηγιών, αγόρασα το ρολόι, αλλά είναι όλα στα γερμανικά και στα ιταλικά και μιλάω ισπανικά. Με το εγχειρίδιο οδηγιών στα ισπανικά θα δώσω στο προϊόν καλύτερη χρησιμότητα

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Manuel 22-04-2020
Χρειάζομαι ένα εγχειρίδιο οδηγιών στα ισπανικά, η εγγύηση έχει ήδη περάσει και ο μεντεσές έχει σπάσει και εδώ στη Μαδρίτη δεν ξέρω σε ποιο συνεργείο να πάω. Σας ευχαριστώ

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Crivit IAN 47584 Αθλητικό ρολόι